|
|
||||
|
||||
![]()
Πήγα σήμερα να βρω έναν Eliwell 915 σε μαγαζί απ'όπου διάβασα ότι προμηθεύτηκαν και οι άλλοι (κοντά στα δικαστήρια), και προέκυψε το εξής:
1. Το μόνο μοντέλο που έχει είναι το Eliwell IC915-NTC. Είναι το σωστό αυτό; Γιατί στο φόρουμ βλέπω συνέχεια για "915/C". 2. Παρ'όλο που νόμιζα ότι το αισθητήριο πρέπει να είναι πλαστικό για να μπει στο νερό, ο τύπος μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιο. Τα μόνα αισθητήρια που είχε είχαν μεταλική άκρη (έγραφαν επάνω ΝΤC) - δεν τα βλέπω να είναι για νερό, εκτός κι αν τα βάλω σε πλαστικό κάπως. Ξέρει κανείς που βρίσκω αισθητήριο κατάλληλο για νερό; |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αισθητηρια ειναι τα ptc και ειναι στρογγυλα με μεταλλικο ακρο,και τα ntc που ειναι πλακε με πλαστικο ακρο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και τα δυο όμως κάνουν.
αν και έχω αγορασμένο και το πλαστικό, εδώ και 2-3 χρόνια έχω το μεταλλικό (το οποίο βαριέμαι να αλλάξω ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
απλα πρεπει να δηλωσεις μεσα απο το μενου της συσκευης ποιο αισθητηρα χρησιμοποιεις
|
|
|||
|
|||
![]()
Αισθητήρια PTC έχει η Ένωση Ψυκτικών Βορείου Ελλάδος...στον περιφεριακό προς τα δυτικά βγαίνεις στην έξοδο για Πεύκα και στα 50m στο αριστερό σου χέρι... το έχει γύρω στα 6Ε... και μένα επειδή μου δώσανε NTC έψαξα και βρήκα το PTC (πλαστικό) γιατί φοβήθηκα αλλά τελικά δεν υπάρχει πρόβλημα... σε ένα ενυδρείο μου έχω NTC και στο άλλο PTC και όλα καλά...
|
||||
|
||||
![]()
το μενού έχει ως default το μεταλλικό. αλλαγή θα χρειαστεί να κάνει αν θελήσει να το αλλάξει σε πλαστικό.
μόλις αποκάλυψα και το λόγο που βαριέμαι να το αλλάξω. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καλιμπραρισμα eliwell | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 30-10-16 11:47 |
Αγορά eliwell IC 915! | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 08-07-08 22:33 |
Eliwell | golf4470 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 20-04-08 13:54 |
Eliwell | yiatse | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 27-04-07 22:06 |
Eliwell IC915 | CASPER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 60 | 02-02-07 09:07 |