|
![]() |
#1 |
Nέο ενυδρείο
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλημέρα παιδιά, σύντομα θα αποκτήσω ένα ενυδρείο των 100 λίτρων και ήθελα να σας ρωτήσω πόσο καιρό θα πρέπει να τρέχει για να στρώσει και να είναι έτοιμο για τα ψαράκια μου και βέβαια τί είδους ψάρια και πόσα θα μπορούσα να βάλω ( για να μην την πάθω όπως την πρώτη φορά
![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων ![]() |
|
Εμφανίσεις: 3783
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η δική μου άποψη είναι η εξής. Πριν αγοράσεις το 100άρι αποφάσισε τι σου αρέσει από ψάρια και ως βιότοπος. 100 λίτρα δεν είναι και τόσα πολλά και ίσως περιορίζεσαι (ανάλογα βέβαια και με τι σου αρέσει).
Για κάνε μια βόλτα από τις παρουσιάσεις ενυδρείων και δες τι σου αρέσει και το ξανασυζητάμε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ανέβηκε η τιμή αλλά ανέβηκαν και τα λίτρα. 200 κυρίες και κύριοι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mia sibvouli! min akous ton petshopa! rota ta paidia edo tin rxoun/exoume pathei kai xeroun!oso gia psaria des kixlides!
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι σ'ευχαριστω, δεν ακουω πλεον τους πετσοπαδες γιατι κι εγω ημουν μεσα σε αυτους που την επαθαν εξ'αρχης. Σημερα που ρωταγα για το ενυδρειο μου μου ειπε πως δεν χρειαζεται να περιμενω μεχρι να στρωσει, υπαρχει λεει ενα ειδικο φαρμακο που το στρωνει το ενυδρειο μεσα σε 3 μερες
![]() ![]() ερωτηση....δισκοι σε 200 λιτρα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|