|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους τους φιλους και φιλες.....
Χθες μου εφερε δωρακι ενας φιλος ενα κομματι βραχο γυρω στο 1 κιλο βαρος γεματο με ζωανθους που αγορασε απο ενα pet shop. Το ενυδρειο μου δουλευει σχεδον 4 μηνες 200 λιτρα νερο 45 κιλα ζωντανο βραχο 30 κιλα ζωντανο αραγωνιτη και ειμαι σε μια φαση οπου εχω αρχισει να το διακοσμω με κοραλλια κτλ. Τα κομματια βραχου που εχω βαλει μεσα σε ορισμενα σημεια ειναι μωβ αλλου ασπρο και αλλου καφε. Το κομματι αυτο που μου εφερε ο φιλος μου ειναι τελειως μωβ και μαλιστα με παρα πολυ εντονο χρωμα. Τι ειναι αυτο που διαφερει στον βραχο αυτο απο τον δικο μου και υπαρχει τοση μεγαλη διαφορα? Ελπιζω να με φωτισετε και ευχαριστω προκαταβολικα
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως μπορεις να βαλεις μια φωτο απο τον βραχο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Η κοραλινη ειναι που κανει τη διαφορα φιλε μου.
Ετσι γινεται ο βραχος που φωτιζεται με την παροδο του χρονου.
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληρώσω ότι το άσπρο χρώμα δηλώνει θάψιμο στον αραγωνίτη και το καφέ χαμηλή κυκλοφορία και φωτισμό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πως θα μπορεσω τοτε να εμπλουτισω τον βραχο μου με κοραλινη και να τον κανω κι εγω να παρει τετοιο χρωμα?
Φωτο προς το παρον δεν μπωρω να σας ανεβασω.
|
||||
|
||||
![]()
Μην αγχώνεσαι!Με σταθερές καλές συνθήκες , καλή κυκλοφορία και φωτισμό θα γίνει έτσι όμορφος
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολύχρωμα ψαρια | BECRIS | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 04-06-08 19:33 |
Το ωραιοτερο χρωμα | vagosg | Δίσκοι | 49 | 03-02-08 21:52 |
Χρωμα γλυφτη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 27-01-07 22:12 |
άχρωμα διαφανή σωληνάκια? | Strahos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 22-01-07 22:03 |
ΓΑΛΑΚΤΩΔΕΣ ΧΡΩΜΑ ΝΕΡΟΥ | Odoiporos | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 15-02-03 11:41 |