|
|
|||
|
|||
![]()
έκανα μια αναζήτηση στο google όπως μου είπατε κ βρήκα φώτο απο τα ψάρια μου. για πείτε μου λοιπόν τι ειναι?
η πρώτη είναι ετσί το ψάρι αλλά είναι κίτρινο με μαύρες βούλες. κ ίδια ράτσα με το δεύτερο μου είπανε. και το τρίτο είναι το μαύρο πίσω πίσω. ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
![]()
στην δεύτερη είναι guppy
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα παρακαλουσα αμα δεν ειστε σε θεση ουτε καν να αναγνωρισετε ενα γκαπι, να μην ποσταρετε και μπερδευετε το κοσμο.
Στη δευτερη φωτο ειναι κατα πασα πιθανοτητα Xiphophorus helleri (ξιφοφορος) θηλυκια, με μια επιφυλαξη μηπως ειναι Xiphophorus maculatus (πλατυ) - λογω της γωνιας της φωτο δεν φαινεται το ψαρι στο μηκος του για σιγουρη αναγνωριση. |
|
|||
|
|||
![]()
είναι γύρο στα 4 cm μήκος. και είναι σχεδόν ίδιο με το platys στην πρώτη φωτό.
|
|
||||
|
||||
![]()
τοσο στην πρωτη οσο και στη δευτερη φωτο κατω αριστερα γραφει..variatus....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Με συγχωρείς που δεν είμαι σε θέση ούτε καν να αναγνωρίσω ένα γκάπι, με συγχωρείς που μου φάνηκε ότι είναι γκάπι και είπα την γνώμη μου , ζητώ συγνώμη από αυτούς που μπέρδεψα με την ανοησία που είπα και σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την ευγένεια με την οποία αντιμετώπισες την λάθος εκτίμησή μου. φαντάζομαι σε αντίστοιχες περιπτώσεις που εσύ έκανες λάθος σε αντιμετώπισαν με παρόμοιο αγενή τρόπο. αναγνωρίζω ότι οι προθέσεις σου είναι να μην λέει ο καθένας ό,τι θέλει και προκαλεί σύγχυση στους υπόλοιπους αλλά ο τρόπος σου είναι απαράδεκτος. ασφαλώς η άγνοια μπορεί να βλάψει, η αγένεια όμως προσβάλει ανθρώπους που δεν ξέρουμε προσωπικά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην τρίτη φωτό είναι όλα χρυσόψαρα. Το μαύρο είναι black moor με την κοινή ονομασία "κογκολέζος", το χρυσό είναι lion head και το πιτσιλωτό oranda calico.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για πειτε μου... | s-vitzi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 27 | 07-11-08 16:21 |
Για πειτε μερικες γνωμες...... | imichal | Malawi | 23 | 08-09-08 00:55 |
πειτε μου λιγο | NIKOL | Δίσκοι | 12 | 27-05-08 00:18 |
Πειτε μου την γνωμη σας.. | Avaya | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-03-08 14:29 |
πειτε μου................ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-03-06 13:05 |