|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
juwel rio 125 Όγκος:125 Κατηγορία: κοινωνικο φυτεμενο Φυτά: 3x myriophilum + 1 myriophilum matogrosense 3 vallisneries 2 japanica 1 echinodorus oselot 1 echinodorus blehermi 2 echinodorus magdalensis 1 lopelia cardinalis 1 cambomba aquatica 1 noufarokatastasi ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:4 ροδοστομους Διακοσμητικά υλικά: 2 ρυζες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)λευκο ψυλο χαλαζιακο Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:2 τ5 28w Διάρκεια φωτισμού:10 ωρες Φιλτράρισμα:ehein substrat Θερμοστάτης:100w Λίπανση:flurish excel sera florena Παροχή CO2:nutrafin Παράμετροι: pH:7.5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):6 Αμμωνία (ΝΗ3):0mg Νιτρώδη (ΝΟ2):0.5 mg Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού:30% καθε εβδομαδα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες:το ενυδρειο τρεχει μια εβδομαδα κ η μεθοδος στρωσιματος ειναι με το σκευασμα της tetra safe start Φωτογραφία: Πληροφορίες Φωτογραφία: http://i197.photobucket.com/albums/a...p/DSC01293.jpg http://i197.photobucket.com/albums/a...p/DSC01297.jpg
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα φιλε μου... πριν καν δω τις φωτο σου θελω να σου πω οτι το ενυδρειο δεν στρωνει τοσο γρηγορα με τιποτα και το δειχνουν και τα
ΝΟ2 που εχεις... βρες να βαλεις μπολι για να μην εχουν προβλημα τα ψαρια σου... παω να δω και τις φωτο τωρα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν θα διαφωνισω καθολου μαζι σου κ γνωριζω απο το αλλο μου ενυδρειο που μου πειρε ενα μηνα σχεδον να μηδενιστουν η μετρησεις απλος το safe star ειναι απο τι μου ειπαν ενεργα βακτηρια ετσι ωστε να κρατουν χαμηλες τις μοναδες νιτρικων κ αμμωνιας για να μην ζωριζονται τα ψαρια
μεχρι να στωθει εντελως δεν θα βαλω αλλα ψαρια για τουλαχιστον αλλες 15 μερες ταιζω ελαχιστα κ κανω δυο φορες την μερα μετρησεις με υγρα τεστ της τετρα επεισης προχθες που εβαλα τα ψαρια εσφυξε λιγο η καρδια μου οταν ειδα να αλλαζουν χρωμα στο κεφαλι αλλα απο χθες ειναι μια χαρα δεν δειχνουν να εχουν στρεσαριστει καθολου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κανε μετρισεις συχνα και αλλαγες νερου αν δεις κατι να ανεβενει... και ποτε μην ακους τι λενε... για τα στρωσιματα τα μαγαζια... το ενυδρειο ειναι πολυ ομορφο και οταν φουντοσουν τα φυτα θα ειναι ακομα πιο ομορφο...
|
||||
|
||||
![]()
και τα ροδοστομα, θελουν μεγαλη προσοχη, ειναι πολυ ευαισθητα και θελουν καλες συνθηκες νερου...
|
||||
|
||||
![]()
Είναι όντως πολύ όμορφο ! Να το χαίρεσαι φίλε μου
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|