|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
-Ξερει κανεις αν τα σαλιγκαρια αντεχουν στο κρυο νερο σε ενυδρειο με χρυσοψαρα
![]() -Οι βραχοι και το χαλικι εχουν γεμισει αλγη που δεν καθαριζεται ευκολα... ---------------------- ![]() -Επιπλεον μεχρι πια θερμοκρασια αντεχουν το χειμωνα τα χρυσοψαρα στο καινουριο ενυδρειο που εχω στην πηλωτη του σπιτιου μου .Θα αντεξουν ολο τον χειμώνα χωρις θερμανση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να μας πεις για τι σαλιγκάρια μιλάς και για τί χρυσόψαρα. Τα απλά χρυσόψαρα αντέχουν, απλά θα κοιμηθούν για τον χειμώνα. Κάποια άλλα όμως δεν αντέχουν.
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
το σαλιγκαρι που θελω ειναι το golden snail apple και τα χρυσοψαρα ειναι common & comet & Sarasa Comet (ολα μονη ουρα)
Ευχαριστω για το ενδιαφερον ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φίλε να το βάλεις το snail apple απλά πρόσεχε αν κάποια στιγμή το δεις να μην κουνιέται μην το πετάξεις δεν πέθανε απλά μεταναστεύει έτσι σου το λέω αυτό γιατί εγώ το δικό μου το πέταξα και κλαίω ακόμα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ακριβώς εννοείς με τον όρο μεταναστεύει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΟΛΟ ΝΕΡΟ (αντε να σας δω) | Giorgos_89 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 24-11-15 21:02 |
Oι γαρίδες red cherry είναι γαρίδες αντοχής! | lingistis | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 17 | 07-01-15 10:28 |
ποσο αντεχουν τα φυτα χωρις νερο; | karxarini | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 09-10-09 16:01 |
θελω κρυο | ΠΟΠΟ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 31-05-06 22:50 |