|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα
Λοιπον εχω 3 sae μεσα στο ενυδρειο μου Το προβλημα ειναι οτι τα 2 συνεχεια χτυπανε το ενα το αλλο (παιζουν ξυλο ![]() ![]() ![]() οταν σταματανε ξαναεμφανιζετε Τωρα μου δημουργηθηκε η εξης απορια Υπαρχει περιπτωση το τριτο sae που δεν συμετεχει στην μαχη των αλλων 2 Να ειναι θυληκο και να γινεται ολη αυτη η ιστορια περι μαχης για αυτην??? Εψαξα λιγο μεσα στο forum και σε κατι αλλα site και δεν μπορεσα να βρω κατι σχετικο...... Τα φωτα σας παρακαλω thanks |
|
||||
|
||||
![]()
αγνωστο.
απο οσο γνωριζω δεν ξεχωριζει το φυλλο τους,και πολυ περισσοτερο δεν εχει αναφερθει πουθενα αναπαραγωγη τους σε αιχμαλωσια...τουλαχιστον εγω προσωπικα δεν θυμαμαι κατι τετοιο... |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον δεν ειναι Sae....
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα sae ειναι αλλα απο που συμπερενεις οτι δεν ειναι
http://www.aquahobby.com/gallery/e_sae.php Δεν και το link αμα θες..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μερικές φωτογραφίες θα βοηθούσαν
|
|
||||
|
||||
![]()
sorry αλλα δεν γινετε να ανεβασω φωτο
γιατι δεν μπορω να βγαλω καλες κουνιουνται γρηγορα και στην φωτο φαινονται που θολα δεν μπορεις να καταλαβεις καν τι ειναι Αν καταφερω να βγαλω καμια καλη θα την ανεβασω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αlgue eater & mbuna... | Fighter | Malawi | 4 | 01-02-05 23:41 |
Siamese Algae Eater ??? | GPAL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 08-02-04 00:00 |
Siamese Algea Eater | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-04-03 19:37 |
Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |