|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχη στη διακοσμιση σε ολους τους μαλαουαδες. Τα παρακατω backround της juwel αποδειχτηκαν πολύ..... μαλακά για τα δοντια των mbuna.
Μιλαω για την νεα φτηνη σειρα των 25 ευρω περιπου...... http://www.juwel-aquarium.de/en/moti...d_stone494.htm Tην.....τρωνε...... |
|
||||
|
||||
![]()
M'αρέσει τον όνομα του.......Γρανίτης....βουτύρου !
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε λες να μου παθουνε κανενα malawi bloat απο το ....φελιζολ
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που πας και τους βρίσκεις τους ανθρακωρύχους.
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα που το ειπες .... αν δεν ειχα βαλει σιλικονη ( πολυ ) στις πετρες μου δεν θα ειχα ενυδρειο τωρα....απο τη μια μερα στην αλλη ανοιγουν κατι τρυπες...
κι εγω μολις κανω αλλαγη νερου τις κλεινω παλι... να ενας τροπος να εχουν συνεχεια δουλεια οι κιχλιδες μας και να μη μαλωνουν... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και δεν ειναι οι κιχλιδες που θα εχουν συνεχεια δουλεια αλλα εσυ αφου οτι και να κανεις....πτου και απ"την αρχη ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προς όλους τους αρχάριους | dimitris21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 16-11-07 15:52 |
προς τους ειδικους..ποια απο τις δυο?? | Giannis-malawi | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 32 | 03-10-07 14:08 |
Προς Moderators | Liolios | Greek Aquarist's Boards | 0 | 12-02-06 12:42 |