|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σας,
ζητησα απο πετ σοπ μπλε σφουγγαρι για βιολογικο φιλτρο κ μου εδωσαν ενα,κοψαν κομματι,ολοιδιο με το κλασικο ,αλλα η υφη του δεν ειναι σα σφουγγαρι,ειναι σαν πλαστικα καλωδια ανακατεμενα,. ηθελα να ρωτησω κανει δουλεια? ποια η διαφορα του με το αλλο? μην αδικα στρωνω ενυδρειο κ μετα κυνηγαω τον πετσοπα.... ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
λογικα ειναι μια χαρα, δεν ειναι ολα τα σφουγγαρια ιδια αλλα κανουν την ιδια δουλεια σχεδον... μια φωτο θα βοηθουσε να δουμε τι πηρες...
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδες.
αυτο που λες μου το ειχαν δωσει για να κραταει τα μεγαλα σωματιδια.νομιζω δεν εχει πωρους και ειναι πλαστικοειδες. πιστευω ειναι καλυτερα να παρεις ενα πωροδες μπλε σφουγγαρι. μπορει να κανω και λαθος... καλη συνεχεια. |
|
|||
|
|||
![]()
φιτιλακια εαν δεν στειλεις μια καλη (καθαρη, κοντινη) φωτογραφια απο αυτο που πηρες δυσκολα θα καταλαβουμε
υπαρχουν αρκετα ειδη, με χοντρες τρυπες και λεπτες τρυπες δεν εχω καταληξει ποια ειναι καλυτερα για βιολογια... |
|
||||
|
||||
![]()
μηπως λες αυτο φιλε μου?
http://www.currentsea.com/websupport...AEH2506751.jpg εκει με παραπεμπει η φραση αυτη Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σφουγγαρι για φιλτρο αμβουργου | aginor | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 09-09-08 03:23 |
μπλε μεθυλενιου | asteris_veroia | Γλυκό νερό - Γενικά | 40 | 25-05-08 09:35 |
μπλε σφουγγαρι | dialpistis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 19 | 08-09-06 16:45 |