|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Σήμερα το πρωί όταν σηκώθηκα να πάω στην δουλεία μου με λύπη μου είδα νεκρό ένα από τα έξι gongo tetra μου. Το απόγευμα επιστρέφοντας διαπίστωσα ότι ένα από τα πέντε που έμειναν Έχει φύγει η γυαλάδα του και φαίνονται τα λέπια του (σαν ανατριχίλα ένα πράγμα). Θεραπεία με αλάτι και άνοδο της θερμοκρασίας θα βοηθούσε; Περιμένω βοήθεια από τις απαντήσεις σας. Ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
dropsy?
|
|
||||
|
||||
![]()
'Eχει να κάνει με ποσότητα φαγητού το dropsy;;;
|
||||
|
||||
![]()
εχει να κανει με οτιδηποτε εξασθενει το ανοσοποιητικο τους.
επιβαιωσε το αν μπορεις για να ξερουμε για ποιο πραγμα μιλαμε η βαλε καμια φοτο http://en.wikipedia.org/wiki/Fish_Dropsy |
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι θα βοηθούσε σαν προληπτική θεραπεία;
|
||||
|
||||
![]()
Τακτικοτατες μεγαλες αλλαγες με προσοχη στην αλλαγη παραμετρων,δλδ να μενουν σταθερες,καλης ποιοτητας τροφες οπως home made(πχ κομματακια φιλετου ψαριου ζεματισμενο αρακα και σιγουρα σκορδο).Εγω εκανα αυτο περσυ που μου ετυχε να εμφανιστουν σε 2-3ψαρια συμπτωματα dropsy και υποχωρησε σε 1μιση βδομαδα.Μου εμφανιστηκε καλοκαιρι που ειχα θερινα μαθηματα ειχα παραμελημενο το ενυδρειο ειχε και καυσωνες και η μεγαλη εξατμιση μου αυξησε τα No3
|
||||
|
||||
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασθένεια δίσκων? | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΡΟΥ | Δίσκοι | 5 | 25-04-07 20:42 |
Ασθένεια platy ??? | drakoulis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 27-10-05 11:37 |
Χτύπημα ή ασθένεια | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 22-10-05 23:28 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |
Aσθένεια aulonocara | antonis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-03 13:59 |