|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα παιδια.
εχω σκοπο να βαλω 4 δισκους. εαν βγει ζευγαρι,οι υπολοιποι τι γινοντε? γιατι αποτι εχω διαβασει,λενε οτι τους χωριζεις... αν ναι,για ποιο λογο? ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
4 δίσκοι είναι οριακά κατά την γνώμη μου σε ενυδρείο γιατί είναι κοπαδόψαρο .
Σε τη ενυδρείο θέλεις να τους βάλεις ? |
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα. 420 μεικτα.
και η ερωτηση μου ειναι για ποιο λογο χωριζεται το ζευγαρι. |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να πετυχεις αναπαραγωγη ?
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρίς παρεξήγηση ξεκινάς να ρωτάς ανάποδα . Θα έπρεπε να κάνεις ερωτήσεις ΄και να διαβάζεις για την σωστή διατήρηση των δίσκων και να αφήσεις τα ζευγαρώματα για κανά χρόνο αργότερα .
Εγώ δεν θεωρώ ότι η σηντήρηση ενώς δισκοενυδρείου είναι δύσκολη θα έλεγα μάλλον το αντίθετο αν πας σε ποιο βιοτοπικό , δηλαδή , με ξύλα και άμμο, αλλά χρειάζονται κάποια βασικά που πρέπει να ακολουθείς και σημαντικό ρόλο παίζει να έχεις σταθερές ρουτίνες στις αλλαγές νερού , τροφής κτλ . Θα το ξαναπώ έχει πολύ υλικό το φορουμ να διαβάσεις . Ξεκίνα και μετά θα σου απαντήσουμε σε ότι απορεία έχεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
imichal οχι δεν θελω να πετυχω αναπαραγωγη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοι / μαχαιροψαρο? | Petran22 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-09-08 19:18 |
Δισκοι ..(ιπταμενοι?) | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 17-08-08 22:53 |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
SOS στρεσαρισμενοι δισκοι | gogos | Δίσκοι | 19 | 09-10-07 18:18 |
δισκοι bulldogs | Steve | Δίσκοι | 18 | 14-09-07 17:02 |