|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
στο νεο ενυδρειο που προσπαθω εδω και 3 μηνες το οποιο το βλεπετε παρακατω θελω να βαλω οπως και στο παλιο φεριζολ για background. πηρα μπλε φεριζολ 8 cm και το εκαψα με το καμινετο και βγηκε αυτο το αποτελεσμα. η ερωτηση μου ειναι η εξης ειχα σκοπο να το αλοιψω με σιλικονι και μετα αμμο αλλα απο οτι βλεπω βγηκε ωραιο το αποτελεσμα και ετσι μονο του.
ποια ειναι η γνωμη σας. για βοηθατε λιγο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 24-11-08 στις 11:36 Αιτία: Αλλαγη τιτλου |
|
|||
|
|||
![]()
φαινονται ασχημες οι μαυριλες
θα ελεγα να αγορασεις το πιο χοντρο γυαλοχαρτο που μπορεις να βρεις και να το τριψριε ανομοιομορφα και να μας ξανστειλεις φωτογραφια υγ πραγματικα ομορφο το ενυδρειο σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι ειδους aquascape σκεφτεσαι ?
YΓ. Πολύ ομορφο το ενυδρειο σου! Τι διαστάσεις εχει ? |
|
|||
|
|||
![]()
το παλιό malawi θα μεταφερω. θα βαλω λευκη αμμο κατω και πηρα πετρες λαβα και φεγγαροπετρες.
οι διαστασεις ειναι 1,50*65*60 |
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα δεν με ενοχλουν οι μαυριλες. Φαινονται σαν σκιες. Το φοντο σου ετσι οπως ειναι θα πηγαινε περισσοτερο σε ενα reef λογω του εντονου γαλαζιου. Για Μαλαουι θα προτιμουσα να το σκουρυνω λιγο. Αν το περασεις λιγο καφε η αραιο μαυρο θα παρει μια σκουρα γαλαζο πρασινη αποχρωση που θα "δεσει" καλυτερα με τις πετρες. Θα μπορουσες ακομα να το "ντεγκρανταρεις" ωστε να ειναι πιο σκουρο στη βαση και πιο φωτεινο προς την επιφανεια.
Εγω απλως σου δινω ιδεες ως ζωγραφος που ειμαι. Εσυ αποφασιζεις τι σου αρεσει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά είναι οι μαυρίλες και όταν μπουν στο νερό (πως θα το καταφέρεις αυτό ακριβώς?) θα δείξουν καλύτερα!
Πρόσεξε λίγο στην επεξεργασία μήπως έχει γίνει κάτι που θα αποβάλει τοξικά στο ενυδρείο σου.
|
||||
|
||||
![]()
και πως θα το καταφέρει αυτό???
|
||||
|
||||
![]()
εγώ λέω να το τσιμεντώσεις, θα δείξει πιο φυσικό. και πριν απο αυτό θα συμφωνήσς με τον orck ότι πρέπει να το γυαλοχαρτάρεις πρώτα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|