|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα θα ανοιξω θεμα. Λοιπον μαλλον κατα 90% απο βδομαδα θα εχω στην κατοχη μου ενα Eheim professionell II 2028. θα το βαλω στο 120λιτρο(full planted). ποια η γνωμη σας για το φιλτρο και αν πρεπει να μειωσω και με ποιον τροπο την ροη νερου στην εξοδο? Δεν κατεχω απο εξωτερικα και για αυτο βοηθατε.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα ΑΝΤΩΝΗΣ1980 , το φιλτρο αυτο το εχω περιπου 5 χρονια σε ενυδρειο 300 λ. και ειμαι πολυ ευχαριστημενος . Το θεωρω μια πολυ καλη αγορα και αξιοπιστη !
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και εγω παρομοια απορια μιας και εγω θα εχω απο εβδομαδα ενα eheim professionel 2024 και θα μπει σε φυτεμενο 60αρι...
Πιστευω ειναι υπερβολη να γυρναει το νερο 14 φορες απο τα λιτρα μου οποτε πρεπει να βρω καποιον τροπο ωστε να μειωσω την ροη του νερου ωστε να μην γινει πλυντηριο το ενυδρειο μου!!! (Πιστευω δεν χρειαζοταν να ανοιξω νεο θεμα μιας και θα παρουμε την ιδια σχεδον απαντηση) ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μήπως κάνεις λάθος για το 2028 ,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί έχω 2 απο αυτά και δεν είδα κανένα ρυθμιστη εδώ και 1,5 χρόνο.Πές μου σε παρακαλώ γιατι δεν τον έχω εντοπίσει μπορεί να μην το πρόσεξα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
EHEIM professionel II 2028 | parashos_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 12-01-08 20:25 |
σχετικα με φωτισμο σε 120 λιτρα | iliasf | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-07 12:52 |
Eheim professionell 2224 problem | balog | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 12-01-07 20:49 |
Eheim professionell 2224 SPECIAL EDITION | nickall13 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-06-05 16:52 |
Blue Acara σε 120 λιτρα | Tricky | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 2 | 01-02-05 11:08 |