|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το εχω 1,5 χρονο... ειναι 60 λιτρων και μου αρεσει πολυ...οταν το πηρα εβαλα διαφορα ψαρακια σε καποια στιγμη φτασει να εχω 20(μαζι με μωρα) αλλα σιγα-σιγα αρχισαν να εξαφανιζονται...μεχρι που εμειναν δυο... μετα εβαλα αλλα τρια και εδω και πεντε μηνες ζουν ευτηχησμενα...σας αρεσει???????????
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη billitsas : 07-09-08 στις 14:47 Αιτία: μαλλον σε αυτο το site δεν διαβαζουν greeklish!!! |
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην γραφε ελληνικα μας τυφλωσες
![]() καταδευτερον δεν μου αρεσει ειναι λες και πλυμιρισε το jumbo καντο πιο φυσικο με αληθινα φυτα και χωρις ψευτικα διακοσμητικα ή βαλε πλαστικα ψαρια ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικά αν κοιτάξεις παρουσιάσεις άλλων παιδιών στο φόρουμ θα καταλάβεις ότι όλοι είναι(και γω μαζί
![]()
|
|||
|
|||
![]() Αυτο πρεπει να γίνει ατάκα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το θεμα ειναι οτι προσπαθουμε στα ενυδρεια να μιμηθουμε το φυσικο τους περιβαλλον...Δεν νομιζω στα ποταμια,στις λιμνες και στις θαλασσες να υπαρχουν παντου ναυαγια με καραβια,πλαστικα φυτα οπου αυτα θα ειναι απο τα βουλιαγμενα καραβια που πηγαιναν αποθεματα στο jumbo
![]() Βαλε καμια ριζα,μερικα ευκολα φυτα και εισαι καλυμμενος ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα ολα αυτα που λετε και λεω κι εγω οταν πρεπει αλλα ρε παιδια τον πηρατε απο την μουρη το παιδι...
αμφιβαλω αν θα ξαναρωτησει κατι.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστειευομαστε ολα ειπωθηκαν με καλη διαθεση
οτι θελει να ρωτησει εδω ειμαστε |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το ξερω οτι τα πλαστικα φυτα δεν ειναι το οτι καλυτερο...αλλα οταν πηρα το ενυδριο δεν ειχα ακομα τις απαρετιτες γνωσεις για να το φυτεψω κατευθειαν... βεβαια αυτο τον καιρο το σκεφτομαι...εχεται να προτινεται τιποτα...
Και η πετρεσ δεν ειναι πολυχρωμες...ετι φενωνται στην φοτογραφια!!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
800/L enydrio | feni777 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 18 | 17-08-07 20:06 |
psaxnw enydrio | nikos_2600 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 27-03-07 06:01 |
ta nevra mou | inser | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 26-10-04 13:51 |
To 100litro mou | jimismc | Malawi | 3 | 25-10-04 16:27 |