|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ξεκίνησα στο χώρο του ενυδρείου πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Αυτή τη στογμή έχω 2 ενυδρεία. 1 γύρω στα 700λτ με κιχλίδες και 1 γύρω στα 120 φυτεμένο με ζωοτόκα. Το 2ο ενυδρείο έχω αρχίσει να το βαριέμαι λιγάκι. μου φαίνεται γενικά μονότονο. Θέλω να κρατήσω τα φυτά, γιατί είναι όμορφα, αλλά να πάω σε κάτι πιο ενδιαφέρον από θέμα ψαριού. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνω ένα species με colomesus asellus, αλλά δε μπόρεσα να βρώ πολλές πληροφορίες, ούτε και κάποιο μαζαζί που να τα φέρνει. ο χρόνος που μπορώ να αφιερώνω στο ενυδρείο είναι περίπου 3 ώρες μέσα στο σ/κ και περίπου 15 λεπτά καθημερινά. περιμένω ιδέες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δίσκους αδερφέ.............. πανέμορφα ψάρια και όμορφο βιοτοπικό ενυδρείο.....
Ξύλα, ανούμπιες, σκούρα νερά και πάει λέγοντας............ |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτά, ξύλα, νέον και ένα ζευγάρι ενός είδους άπιστο (κακατοηδές, αγκασίζι κ.α ) ¶λλη αίσθηση
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ για τη βοήθεια. όταν πάρω την απόφαση θα ανεβάσω φότο.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν νομιζω οτι τα 120 λιτρα ειναι αρκετα για δισκους. Πιο πολυ κλινω κι εγω στην ιδεα των απιστο+νεον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε παιδιά, για 120 λίτρα μιλάει ο άνθρωπος. Αν δεν είχαμε πρόβλημα με τα λίτρα μας όοοοοοοοοοοοολοι θα είχαμε βάλει δίσκους Σωτήρη ( ας είσαι την επόμενη πιό τυχερός)
ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΗΣ
|
||||
|
||||
![]()
και ομως στα 120λιτρα κρατας ενα ζευγαρακι δισκων ανετα
οπότε κάνει το 700αρι δισκοενυδρειο και οτι ζευγαρι βγει το ριχνει στο 120αρι και καλους απογονους (και δεν βαριετε και ποτε ξανα πια)
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εγγύηση εργοστασιακών ενυδρείων, μετά τι? | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 29-08-07 20:18 |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Στρώσιμο μετά το στρώσιμο | dimitris21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 15-06-06 00:15 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |