|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Προχθές το βράδι βρήκα στο ενυδρείο μου ενα maingano νεκρο. To ψάρι βρισκόταν σε ενα 300αρι ενυδρείο μαζι με αλλα 5 maingano λαμπιντος (4) και acei (4). Το ενυδρείο αυτο τρεχει αρκετό καιρο και μεχρι τωρα δεν ειχα διπιστώσει καποια αψημαχια μεταξύ των ψαριών. Επίσης κανένα ψαρι δεν έδειχνε σημαδια αρωστιας κτλ. Θερμοκρασία είναι σταθερη στους 27 c με κοντολερ και ανεμηστηρακια και αλλαγές γινονται κανονικα (25-30%) κάθε βδομάδα.
Σήμερα το βράδι βρήκα αλλο ενα νεκρο και όπως καταλαβαίνεται τρελλαθηκα! Εκανα μετρησεις και ήταν ολα φυσιολογικα ph 8.0, gh 14, kh 12, NO2 0, NH3 0. ;Eκανα προληπτικα μια αλλαγή νερου 80% τους εβαλα και fishtamin και περιμένω....γνωμες. Υπάρχει περιπτωση να τα εχει ξεκανει ο κυριαρχος αρσενικος ? Η μηπως αντιμετωπιζω καποια αρρωστια που δεν γνωρίζω ? |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!! πολυ περιεργο και λυπαμε πολυ για τα ψαρακια σου...
ελπιζω να βοηθησουν οι γνωστες....
|
||||
|
||||
![]()
Οπτικως τα νεκρα ψαρια εχουν τιποτε περιεργο?
Απο οσα λες δεν προκυπτει κατι. Εγω θαβαζα και λιγο αλατακι.. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια ήταν λιγο ταλαιπωρημένα αλλά δεν μπορώ να ξερω αν αυτό εγινε πριν ή μετά το θανατο τους.
Μου κανει εντυπωση πάντως να ειναι απο καυγα 2 ψαρια σχεδον ταυτοχρονα και μαλιστα απο ενα ειδος που δεν θεωρειται και πολύ επιθετικο......Απο τη αλλη παλι αν υπηρχε αρρωστια δεν θα επρεπε να επηρεασει και τα αλλα ειδη ψαριων ? Θα προσθέσω λίγο αλατάκι όπως μου ειπες. 0.3% ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως λιγο λιγοτερο.. Και παρατηρησε αν πεφτουν φαπες στο ενυδρειο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το προβλημα συνεχιζεται.....(καποιος mod μπορει να το παει στην κατηγορια ασθενειες ?)
Θανατος λαμπιντο..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- Το μονο που εχω κανει ειναι να ριξω excel για να φυγει η σκουρα πρασινη αλγη πανω απο τις πετρες..... ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη imichal : 31-07-08 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μπουκωμένο Maingano | lingistis | Malawi | 7 | 05-08-08 11:58 |
Melanochromis cyaneorhabdos " maingano " | odin79 | Malawi | 7 | 27-03-08 21:02 |
Melanochromis maingano ή demasoni?? | Giannis-malawi | Malawi | 2 | 02-05-07 13:24 |
θανατος Apistogramma | Apostolis | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 1 | 16-02-05 01:17 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |