|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παιδια. Μια ερωτηση, το νερο μου (βρυσης) ειναι με σκληροτητα 12, και ph6.9. Κνει για δισκους? Η θελει καποιες αλλαγες,και αν ναι, ποιες ?
|
||||
|
||||
![]()
Για δίσκους εκτροφής είναι μια χαρά. ¶ντε ίσως να το μαλακώσεις λίγο π.χ. να το πας GH=7-8 και να κατέβει το ΡΗ στο 6,5
|
||||
|
||||
![]()
Και πως μπορω να το κανω αυτο ,χρις να μπλεκω με αρνητικη οσμωση ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στον δεύτερο τρόπο αυτόν με την τύρφη μπλέκεις μάλλον λίγο περισσότερο τελικά (απο την δική μου εμπειρία).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω ο συνδυασμος αυτων των δυο ειναι καλυτερος τροπος.
Την ΑΟ δεν την γλυτωνεις, ακομα κι αν σου φτιαχνει το νερο η τυρφη, πως θα συμπληρωνεις πχ το νερο της εξατμισης? Εκτος κι αν ξερεις απο Ριτινες ![]() ξερεις απο βεσπα?
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί στεναχωριέμαι όταν ακούω την λέξη δίσκοι εκτροφής ;;
Φτάνουν δηλαδή 20 άντε 40 χρόνια εκτροφής για να αλλάξουν το Dna ενός οργανισμού ;;; ΕΡΩΤΗΣΗ!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Απλως ενας δισκος που εχει γεννηθει σε "σκληρα" νερα κι εχει επιβιωσει, αντεχει το σκληρο νερο, πραγμα που ενας αγριος δισκος πιασμενος στον Αμαζονιο δεν θα αντεχε. Αν αυτο ειναι καλο, μην το ρωτας... |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός όπως πάντα άλλο αντέχω και άλλο επιβιώνω
Και άλλο ζω αξιοπρεπώς και για πολλά χρόνια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
+1000 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προετοιμασία για δισκους. | harilaos | Δίσκοι | 2 | 20-01-07 21:59 |
ετοιμασιες για δισκους | Mitsos | Δίσκοι | 59 | 08-01-07 13:01 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |
Ενυδρειο για δισκους... | scalare | Δίσκοι | 3 | 10-09-05 15:54 |
φυτα για δισκους! | nhreas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 10-01-04 18:53 |