|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημέρα!εχω στο 96άρι ενυδρείο μου αρκετές ανούμπιες κ 2 από αυτές άρχισαν να κίτρινιζουν τα φύλλα τους.ρίχνω λίπασμα κάθε βδομάδα.εχω μετακομίσει σε καινούριο σπίτι κ δεν εχω βάλει ακόμα κλιματιστικό με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του ενυδρείου να είναι 32 βαθμούς.μήπως φταίει αυτό τελικά;τόσο καιρό αναπτυσόνταν κανονικά κ έχουν βγάλει πολλά νέα φύλλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν σταματας τα λιπασματα σιγα σιγα να δεις τι γινετε, εγω ειχα ανουμπιες για πολλα χρονια και ακομα εχω ποτε μα ποτε δεν τους εριξα λιπασμα και ειχανε γεμισει το ενυδρειο.
Ειναι φυτα αργης αναπτυξης και δεν νομιζω να εχει σοβαρο προβλημα με την θερμοκρασια, ουτε βεβαια οτι θελει και λιπασμα. Απο φυτα αλλα τι εχεις απο ψαρια κτλ? ------------------------- επισης μπορει να εχεις πιεσει τον κορμο και να εχει μπει μεσα στο χαλικι, κατι που δεν ειναι καλο για τις ανουμπιες.
Πωλούνται Γαρίδες Red Crystal Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kifinas : 07-07-08 στις 16:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Μπες και εδω Οδηγός διάγνωσης προβλημάτων στά φυτά
Το ριζωμα ειναι σιγουρα εξω απο το χαλικι/αμμο ε?
|
||||
|
||||
![]()
Όσο να ναι παίζει και η θερμοκρασία της το ρόλο της...
|
|||
|
|||
![]()
Από τον οκτώβριο που τις είχα δεν είχαν κανένα πρόβλημα.τώρα ξεκίνησαν να κίτρινιζουν.τις εχω έξω από το χαλίκι δεμένες σε πέτρες με πέτονια.ακολουθώ την ίδια ρουτίνα στις αλλαγές.δεν κάνω κάτι διαφορετικό.30% κάθε βδομάδα.εχω 2σκαλαρια(θα φύγουν σύντομα λόγω λίτρων) κ 2 ραμίρεζι.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι ανούμπιες με εγκαταλείπουν | GERR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-06-07 09:06 |
Ανούμπιες σε άμμο | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 08-04-04 00:22 |