|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως γνωρίζει κανείς τις παραμέτρους του νερού στο δίκτυο της Καλαμαριάς;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Με υγρά τεστ tetra:GH=15,KH=10,PH=8.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ με τεστ sera: GH=17,KH=13. Τώρα για το PH είναι μάλλον σχετικά τα πράγματα με αυτό το τεστ. Κάτι ανάμεσα 7,5 και 8. Οι μετρήσεις είναι σημερινές. Οι τιμές αυτές είναι σταθερές ή "παίζουν" από καιρό σε καιρό;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
|||
|
|||
![]()
Aπό καιρό σε καιρό παίζουν,αλλά μικρές διαφορές.Επίσης,μικρές διαφορές παρατηρώ από σπίτι σε σπίτι κατα την ίδια χρονική περίοδο(προφανώς λόγω διαφορών στις σωληνώσεις)
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια ολη η Θεσσαλονικη εχει αυτες τις μετρησεις και οχι μοναχα η Καλαμαρια.Δυστυχως επειδη ολη η Θεσσαλονικη και γενικοτερα η ελλαδα βρισκεται πανω σε ασβεστολιθικους σχηματισμους (καρστικα πετρωματα) πινουμε νερο ¨πετρινο¨.Ελαχιστες περιοχες στην Ελλαδα εχουν χαμηλοτερο Ph και μαλακο νερο.Ολα αυτα τα γραφω καθως η πτυχιακη μου ειχε να κανει με την ποιοτητα ποσιμου νερου στην Β.Ελλαδα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θολό νερό; | Filotas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 27-09-07 18:36 |
Απιονισμένο νερό??? | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 17-09-07 22:03 |
Αναλογία νερού δικτύου & Α.Ο | safi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 18-04-06 00:41 |
Εμφιαλομένο νερό | ksaderfos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 10-09-04 15:29 |