|
|
|||
|
|||
![]()
-Την ειχα χωρις controler, δουλευε 10,5 ωρες ημερησια με 100 φυσ/δες το λεπτο.Αντεξε για 3,5 μηνες...ειναι φυσιολογικο?
-Η αρχικη ενδειξη στο μανομετρο ηταν 55 bar.Υπαρχει περιπτωση παρ'ολα αυτα να μη γεμισε καλα κατα το γεμισμα της? -Και η 2 κιλη που ειχα με 60φυσ/δες /λεπτο κρατησε κανα 2μηνο.... ![]() -Και η δυο γεμισαν στην Προνοια
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι, εμενα με controller και κραταει το πολυ 3 μηνες.(στα 600++ μαζι με το σαμπ).Κh-3<-> Ph-6,5.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω που νομιζα οτι θα την εβγαζα καθαρη για κανα χρονο ακομα.
ΠΑντως το μανομετρο μου δειχνει 60+ και δουλευει κανα μηνα ακαθεκτη η πεντακιλη. Ποσο εχει η αναγομωση?
|
||||
|
||||
![]()
Aναλογα.Ακουω για Αθηνα κατι τιμες του στυλ 5 ευρω και αγανακτω!.Εδω Θεσσαλονικη την 5κιλη την γεμιζεις με 15 ευρω.Ειναι αγυρτες!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Που ρε george αν επιτρεπετε.Μην μου πεις για Τσερτση ,γιατι αυτος με εγδαρε αρκετες φορες μεχρι να φυγω απο κει και να παω εκει που γεμιζω τωρα.(που και αυτος λογω φιλιας και καλα περνει 12 ευρω μη χ#σ* μεσα!)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε μένα η δίκιλη με 50/λεπτό κράτησε πάνω από χρόνο (όχι απλά πάνω από χρόνο, μπορεί και 16 μήνες) με διάρκεια 8 ώρες την ημέρα. Επίσης η πεντάκιλη που έχω τώρα; ...... μάλλον θα το κάνω αφρικάνικο πριν να τελειώσει το CO2. ¶λλο να έχεις controller, εκεί παίζει και σε τι ph τον έχεις ρυθμίσει, πόσο ph έχεις και ποσο χρειάζεται για να το κατεβάσει. Αλλά με 60/λεπτό δύο μόνο μήνες μου φαίνεται πολύ λίγο. Γέμισε και πουθενά αλλού αν μπορείς. Δοκίμασε και Θεσσλονίκη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | GP250381 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-11-06 13:19 |
Μπουκαλα Co2 | radis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 04-06-06 10:23 |
Co2 Μπουκαλα Που? | Stilatos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 14-04-06 23:39 |
Μπουκαλα Co2 | kazanasb | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-12-05 22:04 |
Μπουκαλα co2 | griffin_23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 17-07-04 16:18 |