|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παίδες.Δέν ξέρω άν είναι το κατάληλο μέρος για το threat αλλά εδώ μου φάνηκε ποιό σωστό.Εχει δεί κανένας σε μαγαζί της Θεσσαλονίκης μονομάχο με αυτή την ουρά?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κανω λάθος αυτός είναι crowntail μονομάχος.
Αν ναι, τότε έχω δει κατά καιρούς σε διάφορα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειχε η λαμπρινη πριν μια εβδομαδα.απο εκει πηρα τον Φανούρη μου!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λαμπρινή?
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ο.Κ. Ευχαριστώ αν όχι σήμερα άυριο θα πάω μία βόλτα.
------------------------- Χθές το βραδάκι λοιπόν πήγα και πήρα απο το παραπάνω κατάστημα ένα μονομάχο.(Πάλι σε ποτηράκι).Το πρόβλημα είναι οτι απο χθές που τον έβαλα στο 20 λιτρο που του είχα ετοιμάσει έχει κάτσει σε μία γωνία και δέν κουνιέται καθόλου.Του έρηξα μερικά bloodworms αλλά δέν κουνήθηκε πάλι.Ν'ανησυχώ ή πρέπει να περημένω να προσαρμοστεί? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotis265 : 10-06-08 στις 09:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση!!!! | Filotas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 28-05-08 07:56 |
ερώτηση........... | aristomenis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 31-12-07 00:14 |
Μια άμμεση πληροφορία.... | santzos | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 5 | 12-01-07 17:33 |
Ερώτηση! | x-nos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 33 | 06-05-04 18:01 |