|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω να βάλω μια ομαδουλα κορυ μαζι με τους δισκους..... Ειδα τα Corydoras schwartzi..... Διαβασα ομως στο planetcatfish οτι κανουν για θερμοκρασία 22-24C..... Μπορεί καποιος να το επιβεβαιωσει ? Εχει κανεις εμπειρια ? Αν πραγματι ειναι ετσι ποια νομιζεται ειναι τα πιο καταλληλα για συμβιωση με δισκους ? (δηλ. θερμοκρασια 27 ..)
sterbai ισως ? |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα στερμπαι και αλπινο μαζι με τους δισκους μου για αρκετο διαστημα...........χωρις προβλημα............
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Kαι εγω......και μερικα πεπερ επισης χωρις προβλημα τοσο σε ψηλη θερμοκρασια οσο και στο χαμηλο πεχα....Τα μονα που ζοριστηκαν ηταν τα παντα .....
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικη μου εμπειρια ειναι πως εδω και 3 μηνες εχω 10 απο αυτα τα πανεμορφα corydoras schwartzi σε θερμοκρασια 30 και ph 5 και ειναι πανευτυχη και εχουν γινει και τα διπλα σε μεγεθος
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ειχα κοντα ενα χρονο ....αλλα οχι θερμοκρασια στους 30........
αργοτερα τα χωρισα και τα εδωσα σε ενα φιλο οπου εχει μονο κορυ για αναπαραγωγη........ τωρα οι εξυπναδες ειναι περιτες απο καποιους.......... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εγω παντος κατεθεσα μια εμπειρια δικα μου και την πειρα μου και ξερω οτι ζουν και σε αλλους φιλους μου σε τετοιες συνθηκες.Τωρα για τιςς εξυπναδες.......δεν ξερω.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοι-κοινωνικο | calmen | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 15-05-08 20:12 |
SOS στρεσαρισμενοι δισκοι | gogos | Δίσκοι | 19 | 09-10-07 18:18 |
δισκοι bulldogs | Steve | Δίσκοι | 18 | 14-09-07 17:02 |
Guppy & Dropsy (Γκάπυ & Υδρωπικία) | filoxenos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 17-11-05 01:35 |
Angelfishes & Butterflyfishes των Allen & Steene | manosdr | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 26-06-05 22:02 |