|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να συνυπάρξουν? Σε περίπτωση που δεν μπορούν τότε πια λύση υπάρχει για τον καθαρισμό του ενυδρείου?
|
|
||||
|
||||
![]()
εχω δει σε πολλα ενυδρεια.......
|
||||
|
||||
![]()
Μπορούν να συμβιώσουν .
Αλλά μην αφεθείς μόνο σε αυτά ,για το καθάρισμα του πυθμένα. Το σκούπισμα βυθού επιβάλετε έτσι και αλλιώς. |
|
||||
|
||||
![]()
Aν εχεις μεγάλο ενυδρείο 600-700λιτρα δεν μπορείς να βάλεις ενα Myxocyprinus asiaticus asiaticus?Νομίζω πως είναι καθαριστής απο οτι διάβασα.Και πρέπει να κοστίζουν.Οπότε 2-3 μηλοσαλίγκαρα και μια σκούπα βυθου
|
||||
|
||||
![]()
ειναι συμβατο αυτο το ψαρι με χρυσοψαρα..?????
|
||||
|
||||
![]()
Kανένα άλλο είδος δεν είναι συμβατό με χρυσόψαρα!
|
||||
|
||||
![]()
"Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν".
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά έχω στο 200άρι μου χρυσόψαρα με apple. Αρμονική συμβίωση. Μερικά "σπρωξίματα" τον πρώτο καιρό μέχρι να συνηθίσει το ένα είδος το άλλο αλλά τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ένας τρώει το φαΐ του, ο άλλος τα αποφάγια και ζήσανε αυτοί καλά....
![]() ------------------- Myxocyprinus asiaticus asiaticus ![]() Θα βάλεις αυτό το τέρας με χρυσόψαρα; http://www.csupomona.edu/~jskoga/Aquariums/myxocyprinus/myxocyprinus.html |
|
|||
|
|||
![]()
Koπάδι όμως για να νιώθει άνετα
![]() Και εγώ ψιφίζω ναι στα apple. Δεν καταλαβαίνουν και μία με τις θερμοκρασίες των χρυσοψάρων |
|
||||
|
||||
![]()
εχω διαβασει ομως οτι σε χαμηλες θερμοκρασιες μειωνεται η διαρκεια ζωης τους.....
|
|||
|
|||
![]()
-Εγω apple snails με χρυσοψαρα πανω απο διετια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εχω δει πολλες φορες σε ενυδρεια,απλα στα περισσοτερα αρθρα που εχω διαβασει υποστηριζουν το παραπανω.....εμπιστευομαι την εμπειρια ομως
![]()
|
|||
|
|||
![]()
-Για αποφυγη οποιασδηποτε παρεξηγησης να πω οτι στο ενυδρειο μου με τα χρυσοψαρα εχω θερμοστατη ρυθμισμενο στους 23οC (Fancy χρυσοψαρα).
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
3 απορίες.Για πέτρες,apple snail και moonlight | madlef | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-06 00:46 |
Apple snail | qstavrosq | Σαλιγκάρια | 11 | 29-06-06 23:35 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |