|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατασκευη νεου Ενυδρειου.
Μετα απο το προβλημα που ειχα με το ενυδρειο μου παω για κατασκευη νεου ενυδρειου. Σκεφτομαι να το μεγαλοσω λιγο και να του βαλω 10mm τζαμι με διαστασεις 162cm * 80cm * 62cm ( Μ * Υ * Π ). Πως το βλεπετε θα αντεξει το 10αρι? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με κόντρες φυσικά!!!
|
||||
|
||||
![]()
φυσηκα!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
τι θα βαλεις μεσα?80 υψος ειναι παρα πολυ 60πλατος ειναι πολυ καλο αναλογα τι θα βαλεις μεσα φυτεμενο κιχλιδες τι σκευτεσαι να κανεις να σου πουμε ιδανικες διαστασεις
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα συγουρα θα ειναι φυτομενο αλλα οχι υπερβολικα, εχω ενα ενυδρειο 130 * 45 * 60 αλλα επαθα ζημια μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα και τωρα σκεφτομαι να φτιαξω ενα μεγαλυτερο, το θεμα ειναι αν θα αντεξει το 10αρι.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πάνω από 60 πόντους σε ύψος για φυτεμένο με αξιώσεις είναι αρκεά δύσκολο θα σου φύγουν πολλά λεφτά σε φωτισμό( λάμπες κτλ)
Αν θέλεις ένα ενυδρείο με εύκολα φυτά με δίσκους ή σκαλάρια οι 80 πόντοι ύψος και 60 πλάτος είναι super ![]() Α και κάτι άλλο, μιλάς για περίπου 750 λίτρα έχεις σκεφτεί τι φύλτρανση θα έχεις αν μπορείς βάλε sump |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη νεου ενυδρειου | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 21-11-08 17:27 |
Αποριες Νεου για κατασκευη ενυδρειου | dr_yianni | Αρχάριοι γλυκού νερού | 60 | 14-10-06 19:14 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |
κατασκευη νεου ενυδρειου... (plywood tank) | sharkman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 11-07-05 17:10 |
κατασκευη νεου ενυδριου...! help wanted | bas_754 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-05-05 13:07 |