|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Το 96λιτρο μου αποφάσησα να το διαθέσω αφου διώξω τους άλλους κατοικους επειδή δεν πληρόνουν νίκι τις 3 νεροχελώνες μου.Θα είναι αρκετό για αφτές.Μεχρι τώρα τις έχω σε μια 4λιτρη χελονιέρα.Οποτε βγάζω το πολύ νερό και προσθέτο και μερικά φυτά εκει που θα βάλω τύρφη και θα έχω ένα ωραίο τεράριουμ.Περιμένω απαντήσεις.
------------------------- [quote=westie;261376]Το 96λιτρο μου αποφάσησα να το διαθέσω αφου διώξω τους άλλους κατοικους επειδή δεν πληρόνουν νίκι τις 3 νεροχελώνες μου.Θα είναι αρκετό για αφτές.Μεχρι τώρα τις έχω σε μια 4λιτρη χελονιέρα. Αν μορείτε πείτε μου πως να φτιάξω ένα υγιές τεράριουμ.
το 120 λιτρό μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Σπύρος Μ : 13-05-08 στις 16:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το είδες? http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...73&postcount=2
|
|
||||
|
||||
![]()
πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, τι φίλτρο έχεις και πόσο μικρές είναι οι χελώνες σου. Όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα μπορέις να τα παρέχεις? Κατάλληλο φωτισμό, στεριές στις γωνίες με σποτς, uv ακτινοβολία για ερπετά κτλ? Φυτά μπορείς να βάλεις valisneria, java fern, java moss, anubia, κερατόφυλλο και άλλα τέτοια εύκολα φυτά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Exω αυτο που μου έδωσαν σετ με το ενυδρείο μου απο καρφουρ.Έχω 3 χελώνες εκ των οπίον την μεγαλύτερη την έχω 2.5 χρόνια και είναι κάπου 8-9 εκ.Η δεύτερη που την έχω και αυτή 2,5 χρόνια{την πηρα 1και κατι μήνα μετά πο την μεγάλη} είναι 6εκ και την μικρότερη την έχω κάπου στουν 10 με 11 μήνες είναι 4 εκ.Λάμπα μπορώ να βάλω μια uva αλλά νομίζω πως και αυτή που έχω κάνει.Στεριά μπορώ να έχω.Να και ενα σχέδιο.Μόνο που θα βάλω περισσότερα φυτά και κανένα ξύλο τιλιγμένο με κισσό.
|
||||
|
||||
![]()
το φίλτρο μπορείς να το κρατήσεις, οπωσδήποτε θα πρέπει να φιάξεις κατασκευή με σποτ για να έχεις θερμοκρασία γύρω στους 32 βαθμούς πάνω στο νησάκι, το οποίο θα είναι αρκετά μεγάλο για να χωράει και τις 3 χελώνες σου. Η στάθμη του νερού να μην ξεπερνάει τα 15 εκατοστά προς το παρόν, μέχρι και η τελευταία χελώνα σου ξεπεράσει τα 10 εκ μήκος χέλυου (καβουκιού). UV λάμπα ειδική για ερπετά να βάλεις είναι σημαντικό. Διάβασε καλά το λινκ που σου έδωσα τα λέει όλα αυτά που ρωτάς.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο σπιτι για χελωνες-διαμορφωση | Αγγελος | Άλλα ζώα | 2 | 19-02-08 10:11 |
Ξεκινησε το στρωσιμο για τις κιχλιδες μου... | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 07-11-07 20:56 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |