|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() εχω ενα ενυδριο 340 λιτρα εδω και 2 χρονια,που και που εβλεπα απο κανενα κοχυλι,νομιζα οτι ημουν τυχερος νομιζοντας οτι ανηκει στη πανιδα του ενυδριου,αυτα γιναν εκατονταδες. χθες αναγγαστικα να βγαλω τα χαλικια <<οχι >>ολα να τα βρασω και να πεταξω καμια 300σαρια κοχυλια. επειδη ηταν πολυ κοπιαστικο και δουλεια δεν εγινε ![]() ![]() ---------αν ξερει καποιος κανεναν τροπο να απαλλαγω απο αυτα ας τον γραψει. ![]() ![]() ευχαριστω εκ των προτερων.
|
||||
|
||||
![]()
μήπως εννοείς σαλιγκάρια;
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι φιλε ειναι μικρα κοχυλια περιπου μεχρι 1 ποντο μακροστενα και ειναι κρυμενα μεσα στα χαλικια,ειναι μπελας,
|
||||
|
||||
![]()
σαλιγκαρια ειναι. Δες εδω ΅:http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...a/schnecke.htm
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω ειχα στο παλιο μου το ενυδρειο και την πεταξα γιατι δεν προλαβενα να καθαριζω εγω δεν την εβρασα γιατι δεν ηξερα.
------------------------- αυτα ειναι μικρα σαν της θαλασσας που εχουν το καβουρακι μεσα???????εγω τετοια ειχα
![]() ![]() ![]() ![]() ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ............. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kwnstantina : 11-05-08 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ kwstantina πρεπει να ειχες τα lymnaea stagnalis,και δεν ειναι ιδια με αυτα της θαλασσας..
------------------------- απο την στιγμη που τα εχουμε στο ενυδρειο τα θεωρουμε μελλος του,το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βγαζουμε μερικα με το χερι.. γιατι σε μενα αρεσουν ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ryu : 11-05-08 στις 20:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βάλε μέσα τέσσερα-πέντε clown και σε μερικές μέρες θα είναι πεντακάθαρο. Μην κάνεις τίποτε άλλο.
|
||||
|
||||
![]()
Εχει ενυδρειο 120 λιτρα. Δεν μπαινει κοπαδι κλοουν μεσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα σαλιγκάρια σε τελική είναι μέρος της βιολογίας του ενυδρείου. αν κατάλαβα καλά αυτά που έχεις κάνουν καό και στο υπόστρωμα γιατί το ανακατεύουν με την κίνηση τους. απομάκρυνε όσα μπορείς με το χέρι. όσο για κλόουν σίγουρα κάνουν δουλειά αλλά το αν θα βάλεις εξαρτάται από την ιχθυοφόρτιση σου. αλλά και σ' αυτή την περίπτωση μη νομίεις ότι θα σου καθαρίσουν το ενυδρείο αμέσως.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΟΧΙ φαρμακο.Η ζημια θα ειναι μεγαλυτερη με τα νεκρα σαλιγκαρια στο ενυδρειο σου |
|
||||
|
||||
![]()
ποτέ φάρμακα για τέτοιες δουλείες ...
![]() με τοσα νεκρα σαλιγκάρια μέσα στο νερό η βιολογία σου πάει περίπατο ... και η αμμωνία στα ύψη ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοχυλια | KWSTAS718 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-05-08 13:41 |
πετρεσ κοχυλια κλπ | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 16-02-07 08:57 |
Εμφανιστηκαν κοχυλια στο ενυδρειο! | andreasp | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 24-05-06 14:12 |
ΚΟΧΥΛΙΑ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 28-03-04 22:37 |
Κοχύλι | mpampis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 11-08-03 17:42 |