|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας,
Εχει μερικες μερες που πηρα αυτον τον μικρουλη - αλλα δε προσεξα οταν τον πηρα οτι εχει ενα προβλημα στο ενα πτερυγιο του.Ειναι κατι σαν "σνδρομο του Νεμο.." μαλλον. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το πτερύγιο βλέπεις μόνο?
Δώσε συνθήκες και συμπλήρωσε την φόρμα το ψάρι το χάνεις.
|
|||
|
|||
![]()
Einai mono to ena pterigio etsi apo tin imera pou to pira.Deytera.
Einai eleinoi an mou dwsan psari pou einai etoimo na pethanei.. Trwei kanonika - beefheart kai oi sinthikes to enydreiou mou einai : Gh - >7 KH -6 PH -7,2 ti allo provlima exei ? |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός και με ξεγελάει η φωτό, το μάτι του πως το βλέπεις? τα πλευρά του? το χρώμα του?
|
||||
|
||||
![]()
Και μετα λενε οι πετσοπαδες γιατι τους τα χωνουμε.ΕΛΕΟΣ τι του δωσαν του ανθρωπου
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σε πόσα λίτρα έχεις αυτά τα ψάρια bubble ?
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρι εχει ενα καρο προβληματα.....Βγαλε το ΑΜΕΣΑ απο το ενυδρειο και βαλτο ΜΟΝΟ του σε καραντινα.......Χρειαζεσαι σιγουρα αντιβιωση για αρχη και στη συνεχεια βλεπουμε....
|
|||
|
|||
![]()
ΟΚ Σήμερα θα βαλω σε λειτουργεια το παλιο μικρο μου ενυδρειο για να το ετοιμασω για τον δισκο.
Το φιλτρο που ειχε , το χρησιμοποιω και στο 120 λιτρα που εχω -(για διαφορους λογους) οποτε αν το βαλω ξανα στο παλιο πιστευω πως δε χρειαστει καιρο για να ετοιμαστει για να μπει ο "αρρωστος"¨. Μολις το το ετοιμασω θα ρωτησω για τα φαρμακα που χρειαζονται. Ευχαριστω. |
|
||||
|
||||
![]()
Δε μπορώ να βλέπω αλλα τέτοια, βάλε το ψάρι σε μιά σακούλα με νερό, σαν αυτή που σου το έδωσε, πήγαινε το πίσω και ζήτα τα λεφτά σου, μην αγοράσεις τπτ άλλο, αν αρνηθεί πές του οτι θα απευθυνθείς στο ινστιτούτο καταναλωτών και θα τον καταγγείλεις για πώληση άρρωστων και ετοιμοθάνατων κατοικιδίων.Πές του αυτά να δείς για πότε θα δικαιωθείς, γιατί τώρα να τραβήξεις εσύ ταλαιπωρεία-θεραπείες-άγχος-στεναχώρια για τον ασυνείδητο?Και πλήρωσες κιόλας για να τα τραβάς αυτά....Αξίζει? Θα μου πείς δεν ήξερες, και έπρεπε αυτός να σε εκμεταλλευτεί?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα στο νερό ? | sofianos7 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 13-02-08 18:20 |
προβλημα στο σαητ? | jimfytakis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 07-02-08 19:50 |
Κηλιδες σε εδρικο πτερυγιο | Μικρος | Malawi | 2 | 01-02-08 15:08 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | GEOSTE | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 28-04-07 15:13 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |