|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Χθες μου "καρφωθηκε" να κανω ενα ενυδρειο με δισκους.....
![]() Θελω να βαλω συνολο 4 δισκους.... Με 240 λιτρα ειμαι οκ? Λεω να τους βαλω στο rio 240 :120χ40χ55.... Μαζι τους θα μπουν και 7-8 καρδιναλιοι..... ![]() Μπουκαλα και κοντρολερ θα υπαρχει. Νερο δικτυου στην περιοχη : gh=8, kh=5 οποτε ειμαι σχετικα καλα.... Το ph θα το κρατησω στο 6.8. Πως με βλεπετε ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σε καλές βάσεις!
Από διακόσμηση? Ρίζες? χαμηλός σχετικά φωτισμός ή επιπλέοντα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
Tωρα αυτο το χαμηλος φωτισμος δεν ξερω .... Το ενυδρειο ερχεται πια με Τ5 .... Αρα εχει αρκετο φως..... Θα μπουν 2 μεγαλα ξυλα και ισως καμμια ριζα.... Απο επιπλεοντα φυτα εχεις τιποτα να προτεινεις?
|
|
||||
|
||||
![]()
riccia την οποία θα αφήσεις στην φυσική της θέση δηλαδή την επιφάνεια!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://images.google.gr/images?hl=el...-8&sa=N&tab=wi και αυτό : http://images.google.gr/images?hl=el...-8&sa=N&tab=wi
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και από μένα.
Καινούργιος στο φόρουμ αλλά αρκετά παλιός στην τρέλλα των ενυδρείων..... Το ενυδρείο με δίσκους, είναι πραγματικά πολύ όμορφο. Έχω ένα με τρεις δίσκους το οποίο τα πάει πολύ καλά. Χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια!!! Πάντως να μην ξεχάσεις αδερφέ να μαλακώσεις το νερό. Το blackwater Extract της Tetra Aqua είναι μια πολύ καλή επολογή. Καλή τύχη. Υ.Γ. Βλέπω ότι είσαι και στα Χανιά!!! Εγώ μένω Καλύβες. Αν κάνεις κέφι, τα λέμε και από κοντά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πληθαίνουν οι δισκάδες. ¶ντε, γινόμαστε πολλοί!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυτο επιφανειας pistia stratiotes
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καθαριστες για δισκους? | oscar1 | Δίσκοι | 17 | 27-05-08 16:09 |
ετοιμασιες για δισκους | Mitsos | Δίσκοι | 59 | 08-01-07 13:01 |
Παμε για δισκους! | Mike954 | Δίσκοι | 9 | 17-11-06 11:18 |
R/O για δισκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 39 | 28-06-06 09:06 |
Σκεψεις για αλλαγη φιλτρου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 23-01-03 16:47 |