|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα.
Χθές το βράδυ πρόσεξα στο πλάϊ του ενός καρδινάλιου ένα άσπρο μικρό πραγματάκι που΄μοιάζει σαν σκουλικάκι και ήταν σαν μικρό στρογγυλό. Σήμερα συνεχίζει να είναι εκεί αλλά δεν είναι πιά στρογγυλό αλλά έχει την μορφή μικρού σκουλικιού ή παράσιτου. Τι μπορεί να είναι και τι κάνω γενικά ?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς κινείται συνέχεια και με το κινητό δεν φαίνεται΄τίποτα. Αν δοκιμάσω να τραβήξω με κανονική ψηφιακή δεν ξέρω αν θα μπορέσω να την κατεβάσω αλλά και πάλι είναι δύσκολο να τον "πιάσω" στην πόζα γιατι γυρίζει πολυ γρήγορα.
------------------------- Καλημέρα !!! Κανείς για βοήθεια ?? Υπάρχει περίπτωση να είναι Λερναεα σπ. ??? Pls κάποιος τα φώτα του ........
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Minakki : 04-04-08 στις 08:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για δες εδώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Σ΄ευχαριστώ, αλλά δεν βρήκα κάτι που να φέρνει έστω σε αυτό που βλέπω στο ψαράκι μου.
Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι πρέπει να είναι παράσιτο αλλά τι παράσιτο ...... Διαβάζοντας σε διάφορα άρθρα περί ασθενειών, πιό πολύ μπερδεύτηκα παρά έβγαλα άκρη.
|
||||
|
||||
![]()
Ρίξε μία ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες μήπως είναι Anchor Worm (Lernea)
http://images.google.com/images?clie...=1&sa=N&tab=wi |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για ακόμα μια φορά σώστε με με την εμπειρία σας | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 11-06-07 15:42 |
SOS!!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΜΜΩΝΙΑ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΨΑΡΙΑ!!! | Κυριάκος Κυριάκος | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 18-11-04 18:27 |