|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση αλλά συνέχεια το ξεχνάω. Τα ξύλα που έχουν τα pet-shop για τα ερπετά ( ιγκουάνα κλπ ) κάνουν για ενυδρείο?. Αν είναι χαζή η ερώτηση ........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω πως κανουν.....οσα pet shop γνωριζω δινουν σε οσους ζητουν ξυλα για ερπετα μαπονι που φυσικα κανει για ενυδρειο............
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα μοπάνι ναι αλλά αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν και ξύλα που δεν είναι κατάλληλα για ενυδρείο αλλά κάνουν για ερπετά!
|
||||
|
||||
![]()
ok κυριε Πασχαλη σιγουρα ξερετε κατι παραπανω.....απλα μου εχει τυχει μια-δυο φορες pet shopαδες να δινουν μαπονι......
|
||||
|
||||
![]()
Όπως λέει και ο Πασχαλάκης,δεν κάνουν όλα τα ξύλα που πωλούνται για ερπετά για ενυδρεία...Πράγματι,τα περισσότερα pet shop που δεν έχουν ανεπτυγμένο τον τομέα των ερπετών πουλάνε mopani και για ερπετά,όμως σε καταστήματα με μεγαλύτερη ποικηλία βρίσκει και ξύλο πορτοκαλιά(που κάνει) αλλά και ξύλο κυπαρισσιού(που δεν κάνει...)...Επίσης πολλές σπηλιές για ερπετά είναι από κυπαρίσσι και είναι επίσης ακατάλληλες...Έτσι λοιπόν εκεί θα πρέπει να ξέρεις να αναγνωρίσεις τι ξύλο είναι πρωτού το πάρεις...
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα τα ξύλα πορτοκαλιας είναι σίγουρο ότι κάνει? (Δεν ξερω κατι αντιθετο, απλά ρωτάω μιας και εχω μερικά δενδράκια).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πολυ ξύλο! | Nik25 | Δίσκοι | 4 | 17-02-08 22:27 |
Ξύλο με γκάπυ | Iznogoud | Ζωοτόκα | 7 | 16-11-07 19:21 |
Ξύλο. Το βάζω ή όχι; | qstavrosq | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 09-11-04 13:47 |
Ξύλο Magroven??? | x-nos | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 07-10-04 01:21 |