|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πως σας φαινετα ρε παιδια πειτε καμια ιδεα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε και μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο.
Εκ πρωτης οψεως, τα φυτα θελουν καθε ειδος πιο μαζι, και αυτο το μονοπατακι απαπα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια τα δισκοπουλα σου !
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και γω, ωραίοι οι δίσκοι σου, αλλά αυτό το μονοπάτι είναι ότι πρέπει μόνο για αυλή σπιτιού
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω μα τους προλαλησαντες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θανούλη μου θύμησες την εποχή που έφτιαχνα κι εγώ τέτοια μονοπάτια!!! Είχα βάλει και γεφυράκι, και είχα σκοπό να βάλω και δυο γυάλινα αγαλματάκια τάχα τα φαντάσματα ανθρώπων μιας βυθισμένης πλεον αυλής από καταστροφή
![]() Η αλήθεια είναι ότι βλέπω πολλές ταινίες φαντασίας, αλλά τώρα το ξεπέρασα. ![]() Στην GAB age κατάλαβα τι πάει να πει ενυδρείο!!! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
συγνωμη ξεχασα να αναφερω.Το ενυδριο ειναι 240λτ και φιλοξενει 3 δισκους των μεγεθων που βλεπετε 10 νεον 6 ροδοστομα 3 μποτια μακρακαντι και 3 πλεκο.φυτεμενο με παροχη CO2 πατεντα (ζαχαρη-μαγια) και με φωτισμο 2χ40watt.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πειτε μου την γνωμη σας.. | Avaya | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-03-08 14:29 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-01-08 08:09 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 11-01-08 15:16 |
Την γνωμη σας για το πρωτο μου ενυδρειο !! | abrous | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 7 | 10-05-07 11:58 |
ειδη εκτροφης πειτε την γνωμη σας | fishme | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 29-12-04 21:25 |