|
|
||||
|
||||
![]()
Ειδα μεσα στο φιλτρο μου σημερα 3 μικρα σαν ψαρακια αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι και τι πρεπει να κανω τωρα για να ζησουν!
Το σιγουρο ειναι οτι εδω και μια βδομαδα εχω μια γαριδα γεματη αυγα! Εχω και 3 θηλυκα guppy αλλα δεν τα ειδα για εγγυους! Οποτε τι να ειναι?? Τι συνθηκες χρειαζονται? Τροφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτά που αναφέρεις το ποιο πιθανόν είναι να έχεις μικρά guppy.
Τα υπόλοιπα που λες απλά δεν εκτός και αν έχεις και άλλα είδη τα οποία δεν μας είπες.
|
||||
|
||||
![]()
Τι πρεπει να κανω τωρα λοιπον για να επιζησουν??
Τροφη? |
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις φυτά και κυρίως επιπλέοντα για κρυψώνες και από τροφή τριμένο φυλαράκι είναι οκ!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω Ceratophyllum demersumαλλα δεν πιστευω να τα καταφερουν με το μαχαιροψαρο μου!Λεω να δοκιμασω καμμια γεννηστρα!
Ξερω ξερω δεν ειναι καλο αλλα πρεπει να δοκιμασω! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι πρεπει να δοκιμασεις?
Αν δεν μπορεις να μεγαλωσεις σωστα τα ψαρια, θα βρεθεις με μωρα με δυσμορφιες και νανισμους. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψαρακια ειναι? | ababapanos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 21-02-08 13:58 |
ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ | mpourmpoulithras | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 11-02-08 22:30 |
Nεα Ψαρακια........... | oceanic | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 08-05-07 07:32 |
ΤΙ ΨΑΡΑΚΙΑ ΘΑ ΒΑΛΩ | TEDDY | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 15-04-07 15:11 |
ΛΙΓΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΑΚΟΜΑ ... ??? | steve_ier | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-04-04 10:42 |