|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω λοιπόν το γνωστό μου 60άρι....
Κατάφερα λοιπόν να βρώ λύσεις με τα ψαράκια που φυλοξενούνταν σ'αυτό και τώρα θέλω να το στήσω απο την αρχή ![]() ![]() ![]() Το ενυδρείο θέλω να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα ψαράκια με ελκυστικά χρώματα, φυτά κτλ. Δεν με ενδιαφέρουν οι γέννες Αυτή την στιγμή το ενυδρείο φυλοξενεί 1 magic pro 380 filter, 1 θερμαντήρα Aquel, λευκή άμμο 4 cm, 1 πλαστικό φυτό και 2 PLECO Με την βοηθειά σας θα ήθελα να φτιάξω ένα ενυδριάκι που θα χαζεύει το μάτι. Τι λέτε;;; Ξεκινάμε;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε καλη αρχη να εχεις.
καταρχην μια πολυ ομορφη και ευχρηστη κατασκευη ειναι διαμορφωμενο φελιζολ με φλογα και κολλημα αμμου με συληκονη ενυδρειου. Πραγμα που μπορεις να κανεις πολυ ευκολα και γρηγορα με μερη που θα κρυβονται τα ψαρια κτλ.. πολλα φυτα, ομορφα ψαρια και αγαπη. αυτα εφ οσον ειναι εξηνταρι και δεν μπορεις να το παραφορτωσεις με διακοσμιση γιατι θα μεινει λιγος πλευσιμος χωρος. Αυτα απο μενα. Ελπιζω να σου φανει ''χαζευσιμο''
|
|||
|
|||
![]()
Τι Πλεκο εχεις ;Εχεις υπολογισει το τελικο μεγεθος τους με δεδομενο οτι μεγαλωνουν πολυ γρηγορα ?
Για ψαρια αν εχεις καποια εμπειρια θα σου προτεινα 2 ram και ενα κοπαδακι αρλεκινους η καρδιναλιους (πολυ χρωμα !), μαλακο νερακι,χρηση τυρφης και πολλα φυτα και ξυλα. Καλη επιτυχια ! |
|
||||
|
||||
![]()
Ξέρω οτι φτάνουν τα 40-45εκ. Με τι μπορούν να συγκατοικήσουν (αν μπορούν) ;;;
|
||||
|
||||
![]()
Ποιό είναι αυτό το ψάρι;;; (πλήρης ονομασία)
μπορώ να το βάλω στο 60άρι και αν ναι σε τι αριθμό;;;;; Please answer ![]() ![]() ![]() ![]() Έχω τρελαθεί μαζί του........
|
|||
|
|||
![]()
Αμα το γυρισεις σε θαλασσινο....
|
|
||||
|
||||
![]()
Το όνομα του είναι Amphiprion occelaris και είναι αλμυρού νερου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μερικές ερωτήσεις για το φυτεμένο ενυδρείο που φτιάχνω! | GhostShip | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-01-07 16:26 |
και ενυδρεια φτιαχνουμε...περαστε | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 15-10-06 17:52 |
Φτιάχνοντας το τέρας! | cbr929 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 16-07-06 02:12 |
Πώς ρίχνουμε το ph? | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 30-12-05 23:53 |