|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο moderator εχει τον ελεγχο μιας ή περισοοτερων συγκεκριμενων Κατηγοριων.
Ο administrator εχει τον ελεγχο ολου του φορουμ, ειτε "τιμητικα" (σαν εμενα που ειμαι κι ο ιδιοκτητης αλλά δεν κατεχω πολλα τεχνικα) ειτε ουσιαστικα σαν το netblues που χωρις αυτον θα καναμε ιερογλυφικα στις σπηλιες τωρα... Τα σπεσιαλ γραφηματα ειναι ειδικα για σπεσιαλ ανθρωπους (και καθολου δημοκρατικα). |
|
||||
|
||||
![]()
Καταλαβα σαν το ιερογλυφικο που εχει στην υπογραφη του ο netbules χαχα!!Σιγουρα ειναι σπεσιαλ οι ανθρωποι αυτοι αφου μας εχουν ξελασπωσει τοσες φορες με τις συμβουλες τους!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
... Με δημοκρατικές διαδικασίες αποφάσισα ...
![]() ![]() ![]() Πάντως συγχαρητήρια, που κρατάτε ενα φορουμ αφιλοκερδώς το οποίο κοστίζει, και που προσπαθείτε πάντα για το καλύτερο ![]() ------------------------- Όντος τι σημαίνει το κείμενο της υπογραφής?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aaaooll : 24-03-08 στις 02:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η συνεχεια των "δημοκρατικων διαδικασιων..."
Οι ενεργειες εγιναν. Χειροκροτηστε. ![]() ![]() ![]() ΥΓ. Δοξα και τιμη στο μεγαλο Χαλιφη. ΥΥΓ. My other name is Iznogood. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Υπολκινόμαστε ταπεινά μεγάλε Χαλίφη.
|
|||
|
|||
![]()
το εψαξα λιγο και βρηκα το καλυτερο
ειναι ο chemical mac και απο κατω γραφει algae grower ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επ, άλλος είναι ο Iznogood....Αποκαλύψου!
Γιατί τον Bannerator δε τον γνωρίζετε?
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ έχω μια άλλη αποριά από την στιγμή που μπήκα στο forum
Τι πρέπει να κάνει κάποιος ώστε να γίνει moderator...? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι ακριβως...
![]() Και για να προλαβω το επομενο ερωτημα, το πως γινεσαι administrator... Η απαντηση ειναι απλή. Μονος σου. Αν δεν ξερεις πως τοτε δεν εισαι ετοιμος.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελάτε βρε παιδιά, μην το πειράζετε το παιδί!!! Απαντήστε του σωστά!
Αdministrator είναι αυτός που δημιουργεί ένα φόρουμ, ο ιδιοκτήτης δηλαδή, και moderator είναι ένας διαχειριστής. Για να γίνεις mod πρέπει να έχεις γνώσεις και κάποια άλλα .... προσόντα. Μακάρι να τα ήξερα αυτά (και άλλα) όταν μπήκα στο φόρουμ! Κοιτούσα με τις μέρες σας να βρισκόμουν σε ... διαστημόπλοιο ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως, μια και τον πήρε η μπάλα το Netblues, έχω κι εγώ μια απορία..
Ο ΟΛΑΡΓΟΣ, πού ακριβώς πέφτει? ![]()
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω "πολλα" προσοντα μπορω να γινω Βασιλιας στην θεση του Βασιλια?? χαχα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ. | ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-01-07 02:51 |
¶ρθρο στο Έψιλον της Ελευθεροτυπίας για τα βαμμένα ψάρια και τα υβρίδια | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 29-10-06 18:06 |