|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Πρόσεξα όμως χθες ότι τα 3 έχουν ick (αν μπορείτε επιβεβαιώστε το)... ![]() Το ενυδρείο είναι ένα 120 λίτρο με 5 SAE (είναι αρκετά για τα λίτρα μου αλλά ξέρω τι θα κάνω... μετά...) και τώρα με τις γέννες (κάθε εβδομάδα και μια) πρέπει να έχω φτάσει περίπου (δεν έχω δει ακόμα τα καινούρια όλα ώστε να ξέρω τον ακριβή αριθμό) στα 15 γκάππυ [4 ενηλικιωμένα , 1 έφηβο (χαχα) , 4 παιδιά και μάλλον 6 νεογέννητα ]!! ![]() ![]() Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να φύγω πάλι για Πάτρα, με το ιck τι πρέπει να κάνω απλώς το αφήνω??? ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε για αυτό το θέμα... ![]() ![]() Έχω διαβάσει αυτό : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...ultifiliis.htm ... αλλά ισχύει? Αλήθεια το αλάτι είναι ιωδιούχο ή όχι??
|
||||
|
||||
![]()
Το αλάτι δεν πρέπει να είναι ιωδιούχο!
Χονδρό τυροκομικό χωρίς πρόσθετα ροής ή απο pet π.χ. τις ΑΡΙ. Καλό είναι να μην το αφήσεις μέχρι την Δευτέρα, αλλά να βάλεις από τώρα αλάτι μέσα και μια αύξηση της θερμοκρασίας.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Μάνο!!! Είναι η πρώτη μου αρρώστια και έχω ψιλοπανικοβληθεί... Έχω αγοράσει αυτό είναι οκ???
http://www.allatini.com.gr/en/produc...t%20Substitute Δεν είναι ιωδιούχο. Αλλά δεν είναι χοντροκομμένο... τι κάνω η θερμοκρασία τώρα είναι στους 29 βαθμούς και θα την ανεβάσω μέχρι 30 Θα είναι εντάξει τα γκαππάκια???
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως να μην μπλέξει με αλάτια και να πάρει ένα φαρμακάκι και μετα λίγο άνθρακα και να είναι οκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας παρακαλώ όμως αν μπορείτε να μου πείτε γρήγορα για να αρχίσω την θεραπεία Δεν θα προλάβω και σίγουρα δεν θέλω να χάσω τα ψαράκια μου ! Ευχαριστώ πολύ
|
||||
|
||||
![]()
Το αλατακι δεν το ξερω.Εχω χρησιμοποιησει ομως για το ich το protazol της sera ανεβαζοντας την θερμοκρασια στους 30 σταδιακα βεβαια και ειχα αποτελεσματα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φάρμακο δεν το θεωρώ απαραίτητο διότι θα βλάψει την βιολογία επομένως θα έχεις άλλα προβλήματα μετά. Αλατάκι της Aquarium pharmakeftikal (ΑΡΙ) απο πετ σοπ και έχεις ήσυχο το κεφάλι σου. Με 29 βαθμούς μια χαρά είσαι για τα guppy στην φάση της θεραπείας.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζητείται ενυδρείο με βάση μαύρο χρώμα τουλάχιστον 450 λίτρα σε καλή τιμή ή προσφορά. | WILD_RIDER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 02-12-07 06:24 |
Βιταμινες για τα ψαρια μας. | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 18-05-07 20:22 |