|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έπειτα από αρκετό καιρό είμαι σε θέση να σας παρουσιάσω το ενυδρείο μου!!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς από το Κ.Β.Ε που με βοηθήσατε να το κάνω ακριβώς όπως το φανταζόμουν (ειδικά τον Vasilaki, τον Neokli τον Z_X τον Billy και τον Mikenuke). Πληροφορίες Διαστάσεις:Μήκος 1,00 Χ Πλάτος 0,60 Χ Ύψος 0,55 Όγκος: Καθαρά περίπου 300 Λίτρα Κατηγορία:Βιοτοπικό Tanganyika Φυτά:- Ψάρια / ¶λλα είδη:14 tropheus duboisi Διακοσμητικά υλικά:Περίπου 40 κιλά λευκή άμμος παραλίας και πέτρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:Μαύρο χαρτονάκι Φωτισμός:1 κρεμαστό φωτιστικό με λάμπα μετάλλου 150 watt (4200 kelvin) Διάρκεια φωτισμού:8 ώρες Φιλτράρισμα:2 Χ Eheim 2217 Θερμοστάτης:Jaeger 300watt Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,9 Αγωγιμότητα 640μs/cm Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):12 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):20 Αλλαγές νερού:Μια φορά την εβδομάδα 30% Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Δεν είμαι γυναικολόγος αλλά θα του ρίξω μια ματιά ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MiziGr : 18-03-08 στις 16:30 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.Μπραβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο δημητρη, συγχαριτηρια... πολυ ωραιο...
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Μιζ.....
Tanganyika για παντα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Εξοχο ...τελειο ....φανταστικο .... το πιο καλυτεροτερο απο ολα !
Σχολια για τη λαμπα δε δεχομαστε ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα duboisi απλά τα σπάνε... Πάνε όλα μαζί σαν στρατιώτες....
![]() ![]() ![]() Ένα μεγάλο μπράβο στον Ζ_Χ για την πολύτιμη εικαστική του παρέμβαση και τις φανταστικές φωτό του... ![]() Τώρα δικέ μου είσαι επίσημα νταβατζομένος.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
άψογο! προσπαθώ να δω αν θα ήταν καλύτερο αν προσέθετες κάτι αλλά όχι... δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, έτσι μινιμάλ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εξαιρετικό και πανέμορφα ψάρια !
|
||||
|
||||
![]()
απλά τέλειο . Που τα βρήκες τα ψάρια ?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε Μητσο!!!!τα σπαει το ενυδρειακι!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!!!!Καλή συνέχεια.....
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tropheus duboisi (white spotted cichlids)-juvenille | prodigy | Tanganyika | 6 | 12-09-06 20:26 |