|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορειται να μου πειτε αξιοπιστα υγρα τεστ και σε καλες τιμες?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Της aquarium pharmaceuticals και της tetra,που έχω χρησιμοποιήσει,είναι καλά(κι απ'όσο ξέρω την ίδια άποψη εκφράζουν και οι περισσότεροι στο forum).Της tetra νομίζω πως είναι και κατάτι φθηνότερα.Μ Α Κ Ρ Ι Α από sera!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γύρω στα 20 Ε
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 20¤ ολα τα τεστ? αν ναι για πες απο που να παρω καμια ντουζινα να 'χω να μετραω ![]() Api χρησιμοποιω και γω. Πολυ ευχαριστημενος. Μονο το gH με δυσκολευει να διακρινω την αλλαγη του χρωματος απο κιτρινο σε πολυ ανοιχτο πρασινο (λαχανι) που παιρνει. Η τιμη για : pH, gH και kH (μια συσκευασια), ΝΗ3/ΝΗ4, ΝΟ2, ΝΟ3 (6 τεστ δλδ) τον 12/07 ηταν γυρω στα 65¤. Σε βαθος χρονου και για τα συνολικα τεστ που γινονται ειναι και πιο οικονομικα σε σχεση με τα στικ. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 5 τεστ 100¤ ??? !!!! εγω τα πηρα 65¤ (12/07)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το αρχικό κόστος αγοράς των ΤΕΤΡΑ ναι είναι μικρότερο.
|
||||
|
||||
![]()
τελικα παιδια πηρα της jbl που τα συστησε ενας φιλος οτι ειναι καλα....και πραγματι...!!ετσι ειναι?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι αρκετά καλά!!!
|
||||
|
||||
![]()
ρε παίδες,επειδή δεν έχω σκοπό να μάθω ούτε γερμανικά,ούτε ιταλικά,ούτε ισπανικά....θα μου πεί κανείς πώς χρησιμοποιούμε τα υγρά τέστ της τέτρα γιατί θα φάω το καπέλο μου(για την ακρίβεια έχω gh/kh test)
|
|
|||
|
|||
![]()
Eπειδή μιλάμε για μαρκες τεστ...μπορεί κάποιος να πει την γνώμη του για τα υγρα τεστ της tropic marine?
|
|
||||
|
||||
![]()
Της Tropic Marine για Ph και Κh είναι τα καλύτερα, ειδικά για το Ph.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τώρα το μαλακώνω με τύρφη... Μάλλον θα πάρω της API. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υγρα τεστ sera | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 13-11-14 02:46 |
Ερωτηση- Υγρα τεστς | HoG | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 13-01-08 13:38 |
μεταφορα απο 100λιτρο σε 400λιτρο-test χημειας νερου | rockxk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 27-03-07 10:13 |
Υγρα test kits vs Multistick | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-11-06 14:26 |
υγρα βακτιριδια καθε ποτε? | alan boy | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-09-06 00:41 |