|
#1
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτήσω, πόσο καιρό περίπου κινδυνεύουν τα μικρούλια γκαπο-μωράκια να γίνουν μεζεδάκια των μεγαλύτερων? Μέχρι να μη χωράνε στο στόμα τους θα μου πείτε.. χοντρικά όμως? 1 εβδομάδα? 2? 3?
Όπως επίσης, ποιοι ακριβώς τα τρώνε? Σίγουρα η μαμά τους, που μετά τη γέννα έχει ανάγκη από πρωτείνη, OK, τα τρώνε όμως και οι υπόλοιποι? Αρσενικοί και θηλυκές? ¶κυρη ερώτηση θα μου πείτε.. Βασικά η απορία μου προέκυψε γιατί έχω μπόλικο κερατόφυλλο στην επιφάνεια και θέλει άγριο κλάδεμα, γιατί δημιουργεί προβλήματα φωτισμού στα φυτά από κάτω.. Αλλά δε θέλω και να χαλάσω τις κρυψώνες των μικρών (που ξαναπεριμένω από μέρα σε μέρα..), γιατί τα φυτά από κάτω δεν είναι και τόοοοσο πυκνά.. Αλλά με το κερατόφυλλο, πάλι, δεν μεγαλώνουν όπως θα έπρεπε.. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν! ![]() ![]() ![]()
__________________
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" ![]() Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου κινδύνευσαν ακόμα και μετά από ενάμιση μήνα που τα έβαλα με λίγο μεγαλύτερα...Ούτε καν ενήλικα...
Ας αποφανθούν και οι πιο έμπειροι... |
#3
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν εχεις πολυ απαιτητικα σε φως φυτα(ανουμπιες)μην κλαδευεις πολυ το κερατοφυλλο,εγω με πολυ λιγο κερατοφυλλο στην επιφανεια δεν ειχα πολλες απωλειες.το ιδιο συμβαινει κ τωρα σε φιλη(το ενυδρειο εχει τιγκαρει σε γκαπακια διαφορων ηλικιων).
|
#4
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() (το κερατόφυλλο σου δίνει πάρα πολλές πιθανότητες για την επιβίωση των μικρών!!!)
__________________
Αν κάποτε καμφθείς στη ζωή, βρεθείς στο κάτω μέρος του κύκλου, κάνε υπομονή, αργά ή γρήγορα ο κύκλος θα γυρίσει. Θοδωρής |
#5
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια εγω εβαλα 3 μικρα καμπη στο ενυδριο κ ορμηξαν ολα να τα φανε κ 43 μερων ορμηξε ακομα κ η μανα τους 2 καταφερα να βαλω πισω στην γεννηστρα
![]() το ενυδριο εινα 100λ ειμαι αρχαριος εχω χρυσοψαρα παγκασιους μολυ γλυφτες νεον κ σιλβερ σαρκ |
#6
|
|||
|
|||
![]()
-Καλημερα και καλως ορισες!
Μπες εδω για τα καλοσορισματα,εδω για μια παρουσιαση του ενυδρειου σου ακολουθωντας το υπομνημα οποτε και θα παρεις γνωμες για το ενυδρειο σου και ξεκινα διαβασμα στις επιμερους ενοτητες. ![]()
__________________
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεογέννητα γκαπάκια | ramsys | Ζωοτόκα | 9 | 08-07-07 19:56 |
Εξαφανισμένα γκαπάκια; | satking | Ζωοτόκα | 12 | 24-03-05 23:50 |