|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ απλος και ευκολος τροπος.
Χρειαζομαστε: 1) Αγοραζουμε το αυτοκολητο με τα 26led 2) 1 μετασχηματιστη περιπου στα 12ν (τα led χρειαζονται 10ν) 3) Λιγο καλωδιο 4) Κολλητιρι 5) Κοληση 6) Σολντερινι Τα led μπορουμε να τα κοψουμε ανα 2 τα συνδεουμε με καλωδιο στην αποσταση που θελουμε. Τα κολαμε στο καπακι. Συνδεουμε και το μετασχηματιστη και εχουμε ετοιμο το φωτισμο μας. Επισης υπαρχουν επισης σε πρασινο και κοκκινο χρωμα. Αυτα ειναι στο κιτρινο που φενεται λιγο πορτοκαλι στο νερο. Χρονος που χρειαστηκε περιπου 10 λεπτα. Η σολντερινι θα χρειαστει για να μπορεσουμε να κολλησουμε τα καλωδιακια. Βασικο κοστος : led = 12Ε Μετασχηματιστης = 3Ε |
|
||||
|
||||
![]()
σε μπλε χρωμα βγαινουν?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ειπε το παιδι στο μαγαζι βγαινουν απλα δεν ειχε αυτη την στιγμη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι από που τα παίρνουμε ;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξερω εαν πρεπει να αναφερω μαγαζια στο forum γιαυτο κ δεν εγραψα.Αλλα γενικα ειναι ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα στην Σαλαμινος ( προεκταση Δωδεκανησου )
![]() ------------------------- Και οποιο σχολιο δεκτο. ![]() Μονο μια αποροια εχω. Τα ψαρια με το φωτισμο το βραδυ δεν εχουν προβλημα? ------------------------- Επειτα απο δοκιμη ανακαλυψα οτι η ποσοτητα του φωτος ειναι ρυθμιζομενη πολυ απλα απο το μετασχηματιστη η ρυθμιση ειναι απο τα 3 εως τα 12ν και μπορουμε ευκολα να το προσαρμοσουμε εκει που θελουμε. Επισης θα ηθελα να τονισω οτι καλο θα ειναι να χρησιμοποιησουμε και λιγη σιλικονη ωστε να μονοσουμε τις επαφες γιατι μπορουν μαλλον ευκολα να οξειδωθουν( θα βοηθησει κ το αυτοκολητο να μεινει στην θεση του). Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giler84 : 20-02-08 στις 01:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δυνατότητα φωτισμού με Led ??? | alexispi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 15-06-07 11:53 |
led | faxkosit | Φωτισμός | 2 | 03-04-07 20:13 |
Φωτισμός ενυδρείου με led | eliasfot1 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 15-06-06 10:33 |
Led | peritzan | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 02-05-06 12:18 |
ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 04-02-03 16:58 |