|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιρνω το θαρρος να ρωτησω το εξης:
Εχω ενα ενυδρειο με 120 λιτρα νερο διακοσμηση μονο ριζες και φυσικα φυτα.Μετα απο 2 εξωτερικα φιλτρα(ενα hydor prime 30,και ενα fluval 304)νομιζω οτι ηρθε η ωρα να παω σε ενα eheim γιατι και τα δυο αυτα μετα απο ενα χρονο λειτουργιας περιπου αρχιζουν να κανουν πολυ θορυβο,και μιας και το ενυδρειο μου ειναι μεσα στην κρεβατοκαμαρα μου ,οποτε θελω κατι πολυ ησυχο.Για πειτε μου προτασεις για μοντελα φιλτρων,και απο που να αγορασω;Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων. ------------------------- Κανενας; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη coolmind : 13-02-08 στις 20:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το eheim 2213 ειναι οκ για τα λιτρα σου....
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελλαδα.....! Στην αρχη πηγα να το παρω απο aquaristic.net αλλα εκει το δινουν χωρις τα παρελκομενα (βανακια κτλ). Οπότε αν βαλεις και τα ταχυδρομικα δεν......
Εκτος βεβαια και αν το συνδυασεις και με αλλα πραγματα μαζι.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο 120l για δίσκους?
|
|
|||
|
|||
![]()
Γιατι οχι?
------------------------- Παράθεση:
Αν θελεις στειλε μου ενα pm για να μην θεωρηθει οτι κανεις διαφημηση σε καποιον. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη coolmind : 14-02-08 στις 19:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|