|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη προκειται να επισκεφτω μεσα στο σ/κ καποιον ιδιωτη(ετσι μου συστηθηκε τουλαχιστον) προκειμενου να δω ενα west highland θα ηθελα info απο καποιον που ξερει περισσοτερα το τι πρεπει να προσεξω στο κουταβι πριν το αγορασω...
|
|
||||
|
||||
![]()
απο σκυλια δεν ξερω να σου πω αλλα φαινεται πολυ ομορφο σκυλακι αληθεια σε τι τιμη ειναι περιπου αυτα ?αν θες φυσικα να πεις
|
||||
|
||||
![]()
κουταβια μονο απο αναγνωρισμενο απο τον κυνολογικο ομιλο ελλαδος εκτροφεα. http://www.koe.gr/indexmy.htm .παρε τηλεφωνο αυριο και ζητα να σου δωσουν τα στοιχεια των εκτροφεων.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φανταζομαι οτι οι εκτροφεις τα δινουν καπως ακριβοτερα γιατι ειναι καλυτερα. εμενα μου εχει πει μια τιμη γυρω στα 300(η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να διαθεσω παραπανω). Παράθεση:
αν μπορειτε δωστε καποια συμβουλη σχετικα με το τι θα πρεπει να ρωτησω για το κουταβι.μορφολογια,γονεις,χαρτια,εμβολια,αρρωστιες κτλπ.... |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να θέλω να σε επηρεάσω θα σου πω τι θα έκανα εγώ αν ήθελα τη συγκεκριμένη ράτσα.
Από ιδιώτη, για κουτάβι, που δεν έχει χαρτιά, δεν θα έδινα πάνω από 100-150 ευρώ. Από ιδιώτη, για κουτάβι, που έχει χαρτιά, δεν θα έδινα πάνω από 250-300 ευρώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς ένα τέτοιο θέλω κι εγώ! Είναι υπέροχα πλάσματα
![]() Καλή τύχη με την αγορά |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|