|
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες έμαθα ότι στην Άρτα στην πλατεία Κιλκίς κοντά στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ υπάρχει κάποιο μαγαζί όχι πετ στο οποίο ο μαγαζάτορας διατηρεί σε ενυδρείο αρκετά μεγάλο ένα κροκόδειλο.Τι λένε οι Αρτινοί μας?
Πάντως από τα σχόλια του συναδελφού μου το νερό του ενυδρείου ήταν σε τραγικά κατάσταση!!!!Πράσινο μου το περιέγραψε...
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμένα ο θείος μου είχε δεί σε μαγαζί στην Αθήνα ένα ενυδρείο με μικρούς αληγάτορες που τουσ πούλαγα για ενυδρεία και γινόταν 1 μέτρο μήκος.....
τι να πεί κανείς...... μπορεί να το κάνει για να τραβήξει κόσμο όπως και πολλά άλλα μαγαζία.... |
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης, σε μία μπυραρία στην Αθήνα (συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη) είχαν γυάλινο πάτωμα και απο κάτω μία δεξαμενή με 3-4 κροκόδειλους αρκετά μεγάλους.
Βέβαια τώρα τους έχουν βγάλει. Γιατί, δεν ξέρω... |
|
||||
|
||||
![]()
Θα έπεσε κανείς μέσα.....
χεχεχε κι εδώ παλιά μια καφετέρια έχει πάτομα ενυδρείο.....τώρα ούτε αυτή έχει.... |
|
||||
|
||||
![]()
Λες;;;
....και να είχε την τύχη του crocodile hunter απο το Animal Planet. Βέβαια αυτός πέθανε απο τσίμπιμα σαλαχιού αλλά anyway.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ποτέ δε ξέρεις....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|