|
|
|||
|
|||
![]() ![]() HELP...ME ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!
(Αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία γιατί είναι σαν να φωνάζεις) Τα αυγά για να εκκολαφθούν θέλουν περίπου 3 μέρες. Ένα πολύ καλό άρθρο θα βρεις εδώ : http://www.aquarist.gr/mambo/index.p...d=93&Itemid=35
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη δεν το ήξερα για τα κεφαλαία.Το είχα ξαναδιαβάσει το άρθρο αυτό γι αυτό και έβαλα τα αυγά στην γεννήστρα μόνα τους.Τα χάνω όμως με το χνούδι που μαζεύτηκε;μαλλον πρέπει να πάρω κι άλλο ενυδρίο να τα βάλω τα ψάρια μαζί με τα αυγά τους ε;sorry αλλα ειμαι αρχαρια και θελω οπωσδηποτε να βγουν τα μικρα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι εξοπλισμό είχε το ενυδρείο όπου απομόνωσες τα αυγά;
Πχ. Είχε αεραντλία; Θερμοστάτη; Στο νερό πρόσθεσες μπλε του μεθυλενίου; |
|
|||
|
|||
![]()
H γεννηστρα ηταν μεσα στο ιδιο ενυδρειο.Στο ενυδρειο εχω μεσα θερμοστατη στους 26 βαθμους, φιλτρο εσωτερικο Hydor crystal duo και απο φαρμακα μεχρι στιγμης εχω ριξει Tetra Aqoua Safe. Η γεννηστρα ηταν διπλα στην εξοδο του φιλτρου για να μην ειναι σε στασιμο νερο.
Χτες ειδα 2 ουριτσες να κουνιουνται αναμεσα στα πολλα ασπρα αυγα και το χνουδι αλλα σημερα το πρωι δεν κουνιοταν τιποτα.Τα εχασα!!! Και το αρσενικο αγγελοψαρο εχει κανα 2 βδομαδες βλεπω στη ραχη του μπροστα απ το μεγαλο πτερυγιο κατι σαν σπυρακια-καρουμπαλακια να το πω.Ειναι φυσιολογικο; Να ριξω λες αντιμυκητικο ; |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ανεβαζεις καλυτερα μια φωτο του ψαριου σου;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kribensis γεννησαν! | Raven | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 9 | 24-01-08 13:05 |