|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δείτε μια φώτο απο το μικρό ενυδρείο μου με τα guppy το οποίο πρόσφατα έστησα!!! Σύντομα θα έχετε κ μια παρουσίαση και απο τα 2 ενυδρεία μου!!! Ακούω γνώμες κ κάθε πρόταση δεκτή!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καρύδα δεν τους προσφέρει τίποτα.
Θα σου πρότεινα περισσότερα φυτα!!!! Θέλουν κρυψώνες για τα μικρά τους αλλά κ χωρο για να κολυμπήσουν, οπότε αφησε κενό στο κεντρο. Μ'αρέσει πολύ το φοντο σου ![]() Τι λάμπα έχεις; Φιλικά,
|
||||
|
||||
![]()
Έχω μια λάμπα 15W η οποία είναι λάμπα φούρνου κ βγάζει αυτό το κίτρινο φώς που βλέπεις!!! Δε βρίσκω λάμπα που να βγάζει άσπρο φως!!! Ρώτησα σε μαγαζι με ηλεκτρ/κα κ δεν έχουν!! Αν ξέρει κάποιος που θα βρω ας μου πει!! Είχα άλλα 2 φυτά τα οποία προφωνώς λόγω φωτισμού δεν πηγαιναν καλά τα οποία έβγαλα εχτές (κ τα έβαλα στο μεγάλο) κ έβαλα την καρύδα!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μου άρεσε πολύ το φόντο!!!
![]() Με αυτή τη λάμπα δεν νομίζω να κάνεις και πολλά πράγματα με τα φυτα... Ψάξε για daylight ή ακόμη καλύτερα μία φωτοσύνθεσης Sylvania grolux/ Arcadia tropical... Και αν δεν βρεις μπορείς να παραγγείλεις μία από aquaristic μαζί με κάποιον άλλον που θα κάνει παραγγελία... |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι μικρό το λαμπάκι neokli!!! Δε βρίσκω σε αυτό το μέγεθος κάτι τέτοιο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι λάμπα είναι? Δεν ειναι Τ8 δλδ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τροφή-guppy | liana | Ζωοτόκα | 13 | 01-06-07 13:16 |
guppy γεννα | jimfytakis | Ζωοτόκα | 2 | 20-05-07 21:54 |
guppy | στέφανος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 21-02-07 22:43 |
¶ρρωστο guppy... | Zisis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-12-06 20:26 |
Guppy | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 21-07-06 23:44 |