|
|
||||
|
||||
![]()
Ψαχνω κουτι στεγανοποιησης για τον Εlliwell,o oποιος θα τοποθετηθει στην προσοψη του diy καπακιου.Απο ψαξιμο στα καταστηματα με ηλεκτρολογικο υλικο δεν βρηκα κατι να ταιριαζει.
Καμμια ιδεα κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε σε εξιδικευμενα ηλεκτρονικα μαγαζια.
εχουν θηκες για εξωτερικη χρηση.δες ποια ταιριαζει στον ελιγουελ,και τελος. ΥΓ.οταν τη βρεις πες στην και σε μενα.και βαλε και καμμια φωτο.. |
|
||||
|
||||
![]()
καποιος το εψαχνε το θεμα και ειχε κανει πατεντα με ταπερακι αλλα δεν βρηκε ακρη τελικα γιατι δεν τον βαζεις στη βαση να τελειωνεις?
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ανοιξει ηδη τρυπα Κωστα...
|
||||
|
||||
![]()
ουπς
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------- http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=16103&page=2 εδω ο φιλος πηγε να το βαλει στο καπακι αλλα τελικα ειχε αρκετο ρισκο αν δεν κανω λαθος διαβασε το ποστ σιγουρα θα βοηθησει!
ΚωΣτΑς ![]() διαβαζω για την εξεταστικη...οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη steady : 12-01-08 στις 15:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το εχω διαβασει,κατι τετοιο ψαχνω.
Βεβαια μονο το εσωτερικο του.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |