|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα εδώ και 7 μέρες τρέχω ένα 60άρι ενυδρείο με αμμωνία ώστε να στρώσει εκτός απο φυτά ρίζα υπόστρωμα και πέτρες δεν έχει τίποτα εννοώ ψάρια ή άλλα ζώα... Σήμερα έκανα μετρήσεις με υγρά τεστ και βρήκα αμμωνία 5 νο2 1 νο3 25 είναι περίεργα????
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οι μετρήσεις σου δεν είναι περίεργες αλλά αμμωνία μάλλον έχεις ρίξει πολύ, ή περιμένεις και φροντίζεις να διατηρείς την αμμωνία περίπου στο 3 ή κάνεις αλλαγή για να την κατεβάσεις στο 3 και συνεχίζεις μέχρι να δεις ΝΟ2 και ΝΟ3 να ανεβαίνουν (εγώ θα περίμενα).
¶λλη λύση φυσικά για να μην περιμένεις πολύ είναι το μπόλι. Από τη στιγμή που έχεις θέση για μια λάμπα εγώ θα έβαζα μια aquastar της sylvania. Τα άσπρα χνούδια προς το παρόν μην σε ανησυχούν.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν αποφασισεις τι ψαρια θελεις να βαλεις.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Ειδη μακροαλγης και και που θα τα βρω??? | stergios | Φύκη -€“ ¶λγες | 4 | 26-06-06 02:43 |