|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Λύστε μου ρε σεις παιδιά μια απορία. Επειδή θέλω να φύγω από τα ψεύτικα φυτά του ενυδρείου μου και να τα αντικαταστήσω με αληθινά, με τα σαλιγκάρια τι πραγματικά παίζει;;; Δηλαδή φυτά και σαλιγκάρια πάνε που λένε ΄πακέτο΄; Μπορώ να βάλω αληθινά φυτά χωρίς να γεμίσει το ενυδρείο μου σαλιγκάρια η απλά βάζοντας φυτά βάζω αυτόματος και σαλιγκάρια; Λύση για φυτεμένο ενυδρείο χωρίς σαλιγκάρια μπορεί να μου δώσει κανείς;;; Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F3%F4%F5%F8%E7 αν και γενικά τα σαλιγκάρια δεν είναι κανένα ιδιαίτερο προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως εδώ και 6 μήνες με φυτεμένα (2 ενυδρεία) δεν έχω δεί ούτε ένα σαλιγκάρι
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τυχαίο ή έκανες κάτι;
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() (παρε ενα μικρο πιατακι,πχ απο ελληνικο καφε,γυρισε το αναποδα και αστο να ακουμπησει στο χαλικι σου..βαλε μεσα 1-2 ταμπλεττες τροφης,και νωρις το πρωι,σηκωσε το και δες).....θα αναθεωρησεις λογικα τα πρωτα σου λογια... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μάλον τυχαίο θα έλεγα.
Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν εχεις καποιο οπτικο προβλημα...απλα ακομη ειναι λιγα και ...βγαινουν στα κρυφα το βραδι.....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
¶μμος και φυτά | underwater | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 13-08-07 21:00 |
Site με info για ψάρια και φυτά και δυνατότητα προσωπικού προφίλ... | nathanas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-07 19:17 |
Αστακοί και Φυτά | kirkib | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 22-03-07 10:05 |
Σαλιγκάρια από τα φυτά | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 18-02-06 15:47 |