|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας εδω και μερικές μερες τα φυτα μου εχουν προβλημα. Εχω βαλει μερικές φωτογραφίες και οποιος μπορει ας μου πει τη μποεί να φταιει.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε πληροφοριες για το ενυδρειο σου(ειδη φυτων.φωτισμο,λυπανση)αν και εκτος απο λιγη αλγη δεν μπορω να δω (κακες φωτο)κατι αλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 100λ με μια λαμπα 18W τωρα απο μετρισεις δεν εχω αλλα τα φυλλα γίνονται καφε ενω το κοτσανι παραμένει πράσσινο απο λυπανση δεν εχω αρχίσει ακόμα διότι το υποστρομα είχε μεσα ταμπλέτες το μόνο που βάζω είναι το Flourish Excel.
|
|
||||
|
||||
![]()
Από πότε τρέχει το ενυδρείο ?
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο τρέχει απο το πασχα σχεδον
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ποιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της έλειψης φωτισμού!
Πόσες ώρες ανάβεις τα φώτα? Επίσης θα πρότεινα την προσθήκη δεύτερης λάμπας αλλά και την αλλαγή της πρώτης η οποία είναι τι τύπου?
|
|