|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
απο τη φωτογραφια υπαρχει καποιο λιπασμα που φαινεται οτι λειπει απο την Hygrophyla Polysperma?
|
||||
|
||||
![]()
επισης ο φωτισμός μου ειναι 1 λαμπα Sylvania grolux και η αλλη Aqualight daylight...0,7watt/liter τα μηκη κυματος του φωτος ειναι καλα?
ειναι ο καλυτερος συνδυασμος που μπορώ να κανω?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ: Βέβαια εξαρτάται και απο την ησχύ της κάθε λάπμας, πχ αν η Gro lux einai 8W και η aqualight 36W τότε δεν είναι καλός ο συνδιασμός. Σε μένα και οι 2 λαμπες είναι στα ίδια watt. |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Γιώργο ,απότι φαίνεται τα φυτά σου έστρωσαν και θέλεις να ακούσεις καλά λόγια ,όπως φαίνονται στη φωτογραφία δεν δείχνουν να τους λείπει τίποτε και 'οπως βλεπω είναι γεμάτα φύλλα απο κάτω μέχρι πάνω που σημαίνει ότι τους επαρκεί και ο φωτισμός συνέχισε έτσι.
|
|
||||
|
||||
![]()
η Hygrophyla Polysperma οσο θα πλησιαζει στο φως θα κοκκινιζει
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια χαιρομαι που οι αμφιβολιες για τον φωτισμό μου δεν ισχυουν..
![]() Χαιρομαι επισης που τα φυτα φαινονται καλα σε σας τους εμπειρους.. ![]() Τωρα θα προσπαθησω να γεμισω ολη την πλατη του ενυδρειου με Hygrophyla Polysperma και για να την εχω σαν δεικτη αλλά κυρίως να μου τραβαει τα θρεπτικα ωστε να μην εχω προβλημα αλγης. Αφου γινει αυτο θα aσχοληθώ με echinodorus tenellus μπροστά ή με eleocharis... δυστυχως η παρουσιαση του ενυδρειο μου θα αργησει(ειχα σκοπο να το κανω σαν Χριστουγεννιατικο δωρο στο εαυτό μου ![]() Σαν λιπανση χρησιμοποιω 0,2ml flourish την ημερα και 1,0 ml καλιο την ημερα.... καλα δεν ειναι για αρχη?
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα σε βρισκω..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καλη αρχη,ας ελπισουμε. | skalani | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 10-06-07 15:18 |