|
|
||||
|
||||
![]()
To ενυδρείο μου είναι 120lt κ η θερμοκρασια 23-24οC! Απ' οτι διαβάζω η θερμοκρασία πρέπει να είναι τουλάχιστον 26οC! Τα ψαράκια μου πάντως δεν έχουν πρόβλημα με τη θερμοκρασία! Δεν έχω απώλειες! Γιατι πρέπει να φτάσει τους 26 η θερμοκρασία? Επηρεάζει θετικά φυτά κ ψάρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι,οχι...η θερμοκρασια πρεπει να ειναι γυρω στο 26,που σημαινει οτι τα περισσοτερα τροπικα ψαρακια ειναι μια χαρα απο θερμοκρασιες 24-εως και 26....
με πιανννννεις....???? |
|
||||
|
||||
![]()
Ti ψαρακια εχεις μεσα?Ας πουμε υπαρχουν ψαρια που πανω απο 22-23 εχουν προβλημα και αλλα που κατω απο 28 δεν ειναι καλα πχ δισκοι
|
||||
|
||||
![]()
Πιγκουινάκια, ινδιανάκια, μαύρη χήρα κ 2 αλλα που δε θυμάμαι ονοματα!
------------------------- Τα φυτα τα επηρεάζει η θερμοκρασία? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΕΛΒΙΡΑ : 01-11-07 στις 15:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η χειρα ας πουμε θελει 20-28.Εγω ας πουμε δεν θα επελεγα για τις χειρες ας πουμε 28 γιατι αν ξεσπαγε ας πουμε ενα ick θα ανεβαζα και 2 βαθμους τη θερμοκρασια.(μιλαω μονο για τις χειρες τα αλλα δεν τα ξερω).
Τωρα τα φυτα,ναι τα επηρεαζε σημαντικα η θερμοκρασια τοσο στην αναπτυξη οσο και γενικα στο αν θα ζησουν.Ενα γενικο οριο για τα περισσοτερα φυτα ειναι το 28.Καποια αντεχουν και πιο πανω.Σιγουρα ομως στους 24 θα ειχαν ταχυτερη αναπτυξη
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή 24 βαθμοί για τα φυτά είναι καλα ε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης | tak660x | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 03-09-07 18:21 |
ψηφιακος θερμοστατης | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 05-08-07 09:10 |
θερμοστατης οριζοντια??? | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 14-01-06 12:11 |
Θερμοστατης | SpyrosK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 04-10-05 17:06 |